isprobajte

Odaberite PRAVI trenutak i napravićete MAGIJU: Ako izgovorite OVE TRI REČI, muškarac će postati opčinjen vama

0

Kako da muškarac poludi za vama?

izgovorite tri posebne reči i napravićete magiju za partnera i sebe
izgovorite tri posebne reči i napravićete magiju za partnera i sebefoto: Shutterstock/somjade dachklung

Kako se na najbolji način igraju igre zavođenja s partnerom ili onim za koga bismo hteli da to postane? Osim govorom tela, i pravim rečima!

 

Stefan Džonson, psihoterapeut i direktor Men’s Centra u Los Anđelesu, tvrdi da rečenice izrečene van konteksta, kad ih muškarac najmanje očekuje, mogu biti pravi okidač muške želje i seksualnog nagona.

 

— Kad je muškarac erotski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju transimisiju impulsa, te utiču na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune seksualne nadraženosti.

 

Verovali ili ne, dovoljno vam je samo tri reči da muškarac postane opčinjen u vašem prisustvu.

U pitanju su jednostavne i maksimalno efektne tri reči: Želim te odmah.

 

Zbog čega one tako deluju?

 

Izgovorite tu rečenicu dok ste s muškarcem u spavaćoj sobi i napravićete čudo

Ipak, ako je izgovorite na neočekivanom mestu, na primer, dok izlazite iz bioskopa ili restorana, biće još opasnija – muškarac će podivljati kad je čuje!

 

Plus ovoj rečenici predstavlja što može višestruko da se tumači i tako se muškarcima ostavlja prostora za fantazije o svemu što će uslediti. Mogu da zamisle baš onakvu igru ili avanturu kakvu oni žele i da budu uvereni da ćete im to i pružiti.

 

recite mu ove tri reči i poludeće za vama
recite mu ove tri reči i poludeće za vamafoto: Shutterstock/Roman Samborskyi

Suština je u tome da rečenicu upotrebite strateški. Ako je izgovorite u pravom trenutku, muškarac će biti uveren da mu sledi najluđa zabava i samim tim će se nivo njegove energije i raspoloženja podići do maksimuma.

 

— Ako mu šapnete ovu rečenicu dok ste negde gde nema šanse da imate odnos, npr. u automobilu gde niste sami, onda je ona besmislena — navodi Sedi Alison, seksualna terapeutkinja, dodavši da muškarci obožavaju dominantne devojke.

 

Naravno, ne treba ovo razumeti kao da ste dužni da zadovoljite muške želje. Takav scenario apsolutno i vama može priuštiti niz zadovoljstava.

 

u pravom trenutku, ova rečenica čini čuda
u pravom trenutku, ova rečenica čini čudafoto: Shutterstock/sivilla

— Kad žena krene u ostvarenje svojih želja, ona dobija osećaj snage i važnosti — kaže Alison.

 

Morate znati da se frajeri često osećaju zapostavljeno, a kad im kažete “Želim te odmah”, to im je znak da su još uvek poželjni i muževni.

 

 

makonda-tracker