privucite pažnju

KAKO DA ZAVEDETE OSOBU KOJA VAM SE DOPALA? Naučite sve o govoru tela koji NIKOGA ne ostavlja ravnodušnim

0

Govor tela je alfa i omega za samce. Nije važan tek kontakt očima – pravo držanje tela takođe može otkriti muškarcima puno o tome želimo li flertovati ili osećamo averziju. Kako ubuduće ne bi došlo do nesporazuma, donosimo vodič za prave gestove!

govor tela je jako bitan tokom zavođenja
govor tela je jako bitan tokom zavođenjafoto: Profimedia

Pravi govor tela

 

Nalazite se u kafiću i želiš privući njegovu pažnju? Onda obavezno pripazi na držanje tela! Ispravi leđa, ramena povuci prema nazad i uspravno drži glavu – to puno govori o tebi. Osim što ćeš mu tako upasti u oko, pokazaćeš mu da si samouverena, a u njemu će se probuditi zanimanje i lovački instinkt.

Ono što ni u kom slučau ne smete uraditi: imati „zatvoreno“ držanje tela!

 

Želiš da te primeti i to na pozitivan način – ako sediš s prekrštenim rukama, nikad neće doći na ideju da si zainteresovana za njega – upravo suprotno. U njemu će se probuditi nezainteresovanost. Sada nedostaje još kontakt očima i onda će dalje sve ići samo od sebe

 

 

Prava gestikulacija 

 

Sve smo već bile u situaciji kad nam je prišao neki zgodan lik i počeo pričati s nama, a nismo znale šta bismo s rukama. Naravno da sada nećemo savetovati da se ponašaš superseksi – na primer, kao u filmovima: grizi usnu, napravi balon od žvake ili vrti uvojak kose oko prsta – ne!

S pravim gestovima mislimo na sasvim mali signal koji šaljemo, a ne izgleda nimalo jeftino: dakle, miluj unutarnju stranu ručnog zgloba ili dlanove. Tako ćeš pokazati otvorenost i potvrditi mu da te zanima! Stavi ruke na sto i sasvim polako klizi prstom po unutarnjoj strani zgloba sve do podlaktice.

 

Ovo uvek pali: smešak!

 

Tvoj lepi, prirodan i sjajan smešak odmah će ga oboriti s nogu. Prema istraživanju univerziteta Kolumbija, muškarci se pale na žene koje se puno smeju i smeškaju – to i nije neko veliko čudo, zar ne?

 

 

makonda-tracker