iznenađujuće

Nisu toliko površni koliko ste mislile: Evo koja 2 RAZLOGA muškarce navode na misli da stanu pred OLTAR

0

Dame, obratite pažnju na male signale koje vam šalju partneri, a evo zbog čega...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Decenijama smo navikle na "utvrđene priče" o muškim emocijama, nesalomivim srcima i braku na koji ga mogu navesti godine, luda zaljubljenost ili očekivanja.

 

Realnost kada su u pitanju emotivni izbori, odluke i rasuđivanja su ipak malo drugačija, naročito ako govorimo o zrelom, ispunjenom i samouverenom muškarcu.

 

Iako momci tokom mladalačkih dana mnogo ređe od žena maštaju o savršenom venčanju, porodici i ljubavi koja menja svet, postoje 2 razloga koja bi jači pol navele na sudbinski čin.

 

 

1. U vama vide majku svoje dece i stub porodice

 

Muškarcima će trebati više vremena da zaključe da li baš vi "ona prava", a onog trena kada shvate tu činjenicu, misli će ići u jednom smeru, iako vas neće odmah zaprositi. Potrebno je da veza postane dostojna veridbe i braka. Budite strpljive i privržene, te bajkovita ljubavna priča neće izostati.

 

Brak
foto: Profimedia

2. Strah od gubitka voljene osobe

 

Iako vam se ova činjenica može na prvi pogled učiniti površnom i manje bitnom, jači pol potajno strahuje da neće uspeti da zadovolji potrebe svojih izabranica, te ovim potezom može osigurati ljubav do kraja života tokom koje će ispraviti sve nedostatke.

 

Pored ova dva vodeća razloga za stupanje u bračnu zajednicu spisku se pridružuju navika, istinska emocija, očinski instinkt, tradicionalnost....

 

 

 

 

 

makonda-tracker