ljubav će pobeliti sve

On joj je bio velika podrška u najtežim trenucima: Radoš Bajić posvetio emotivnu poruku svojoj supruzi Mileni

2

Ne malo puta, Radoš Bajić u javnosti je govorio kako je 1973. godine u njegov život ušetala Milena i do dana današnjeg učinila tu avanturu posebnom

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Supruga Radoša Bajića, Milena, već pet decenija najveća je ljubav i podrška svog muža. Ipak, u njihovom životu i pored lepih dana ispunjenih srećom, bilo je i teških dana. Upravo tim povodom Radoš se emotivnom porukom obratio svojoj supruzi.

 

—Četvrtog maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle 3 godine postati Bajić. Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas. Na mnogaja ljeta - napisao je uz njenu fotografiju iz mladosti, svojevremeno.

 

Njihovu sreću najjače je uzdrmalo saznanje da supruga Radoša Bajića ima rak na dojci, u tim najtežim trenucima, u kojima je vodila bitku iz koje je izašla kao pobednik, Radoš je svim srcem bio uz Milenu.

 

Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je tada za medije i istakao da je njegova supruga pobedila opaku bolest.

 

 

Tim povodom Radoš se oglasio i na svom Instagram profilu, uputivši Mileni dirljivu poruku:

 

I danas je važan dan, kao svaki koji dočekamo u zdravlju, miru i spokoju. Moja Milena - podrška, potpora, oslonac, uvek uz mene, majka moje dece, baka moje unučadi, moja ljubav. Neka je Bog čuva!

 

 

makonda-tracker