MISLITE NA VREME

Izašli ste na DEJT, ali muškarac ne ispunjava očekivanja? Evo kako ga ODBITI na fin i kulturan način

0

Dame, najvažnije je da držite do sebe, ma gde god se nalazile.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Uskoro idete na prvi sastanak sa simpatijom ili muškarcem kojeg ste upoznale putem internet aplikacije? Ne treba strahovati od prvog susreta, ali treba znati nekoliko trikova koji će vam pomoći, ako se dogodi negativan scenario.

 

Ostanite dosledne sebi, kulturne i dostojanstvene, ali ako pretendent ne ispunjava očekivanja, na ove načine mu stavite do znanja da se ne ponaša adekvatno, ali bez prekih reči i prepirke.

 

1. Postavlja vam nepristojna pitanja pred punim restoranom - na ovakvu situaciju nemojte reagovati burno, već mu stavite do znanja da vam takvi razgovori ne prijaju, promenite temu, a ukoliko je muškarac navalentan, ostavite novac za ceh i uz pozdrav napustite lokal. Time ćete pokazati da niste dama za jednu noć, ali ni bahata devojka koja pravi buku na javnom mestu.

 

2. Pokušava da vas napije i "iskoristi" - ako primetite da muškarac preteruje u naručivanju pića, a već ste mu skrenule pažnju da niste ljubitelj alkohola, budite žena od stava i glasno mu objasnite da takvo ponašanje ne tolerišete.

 

Par, Zaljubljeni par, Dejt, Sastanak, Prvi sastanak
foto: Shutterstock

 

3.  Ispituje vas o privatnosti, a o svojoj ne želi da govori - iako na početku mnogi muškarci neće želeti da se ogole, ne treba da se osećate kao na optuženičkoj klupi, te pokušajte da ga opustite, kako bi rekao nešto o sebi. Ukoliko vam ne polazi za rukom, jasno recite da nemate vremena za dečje igre i gubljenje vremena, što će ga možda osvestiti.

 

4. Na sastanku se pojavio mladić kojeg niste očekivale - u virtuelnom vremenu i eri socijalnih platformi neretko možemo doći u situaciju da ne prepoznamo osobu sa fotografije, a ukoliko se to vama dešava, nemojte odmah ustati od stola i pobeći, već dajte priliku da nekoliko minuta popričate i shvatite da li muškarac ima šta pametno reći. Nekada nesmotreni susreti mogu završiti kao prijateljska relacija.

 

 

 

makonda-tracker