saveti

A sa druge strane TIŠINA: 4 stvari koje treba da uradite ako muškarac ne odgovara na PORUKE

0

Šta je najbolje da uradite kada muškarac prestane da zove i da odgovara na poruke?

Kako da se ponašate ako vam partner već duže vreme ne odgovara na pozive i poruke?
Kako da se ponašate ako vam partner već duže vreme ne odgovara na pozive i poruke?foto: Shutterstock/fizkes

Ljubavne veze, pogotovo na početku, umeju da budu ispunjene taktikama i igricama koje partneri igraju kako bi privukli još više pažnje drugog partnera.

 

Jedna od takvih situacija jeste nejavljanje partnera, koje osim na početku veze može da se javi i usled neke svađe ili rasprave. 

 

Manipulativna tišina je još jedan izraz koji se koristi, a koji se odnosi na situaciju kada partner nakon svađe ne komunicira sa vama, ne odgovara vam na poruke i pozive.

 

Šta je najbolje da uradite u situaciji kada se partner ne javlja nekoliko dana? 


U nastavku vam predstavljamo 4 stvari koje je najbolje da uradite:

 

1. Nemojte da dozvolite sebi da sedite i čekate poruku ili poziv. Ne gledajte stalno u telefon iščekujući poziv već se posvetite aktivnostima koje će vam zaokupirati pažnju.

 

2. Nemojte da ga "bombardujete" porukama, već mu pošaljite jednostavnu poruku da želite da razgovarate sa njim. Tako ćete mu staviti do znanja da ste otvoreni za iskren razgovor. 

 

3. Ako se ne javlja duže vreme, a znate da je sve u redu sa njim, onda prihvatite da je sa vama gotovo. Počnite da radite na sebi i svojim hobijima i interesovanjima. Nejavljanje na telefon je izraz nezrelosti, a onda vam takav partner ni ne treba. 

 

4. Ukoliko se pak čujete sa njim,a i dalje osećate ljutnju ili rezervisanost, najbolje je da se dogovorite da se vidite i porazgovarate o problemu. 

 

makonda-tracker