NIKAKO takav frajer

Ovakve muškarce ne želi nijedna žena! Oni su oličenje lepote i svačiji tip, ali zbog jedne "sitnice" im odolevaju

0

Takve muškarce morate obrisati iz svog života odmah, savetuje ekspertkinja za veze i otkriva i s kim odmah poželi da uskoči u krevet!

foto: Shutterstock / Marjan Apostolovic
foto: Shutterstock / Marjan Apostolovic

Upoznavanje novih ljudi i potencijalnih partnera može biti veoma stresno za mnoge ljude. U početku se teško može znati da li će se ta nova osoba pokazati kao odgovarajući partner ili biti uvod u katastrofu.

 

To zavisi od velikog broja faktora, koje, logično, ne možete odmah da znate i pretpostavite. Stručnjak za izlaske, veze i upoznavanje Jana Hoking odlučila je da podeli konkretne savete o muško-ženskim odnosima. Ona veoma jasno opisuje određeni tip muškaraca, za koji smatra da izuzetno loše utiču na suprotni pol.

 

Kako kaže, dame moraju da obrišu takve partnere na samom početku veze inače će ubrzo shvatiti da su u opasnom problemu iz koga će se teško iskobeljati. Ona sama je sve to iskusila na svojoj koži i istraživanje sprovodila na primerima iz sopstvenog iskustva.

 

Kako navodi, nekoliko puta je prevarena od jedne iste vrste muškarca – specifične vrste muškaraca koju naziva veoma neobičnim imenom – dragon fruit, odnosno „pitaja“ ili „zmajevo voće“.

 

Par, Zaljubljenost, Flert, Proleće, Ljubav, Ljubavni horoskop, Horoskop
foto: kiuikson/Shutterstock

- Poenta je da mogu biti prokleto privlačni spolja, kao Apolon, ali i veoma prazni iznutra. - naglašava ova 37-godišnjakinja.

 

Australijanka je sa takvim partnerima izlazila nekoliko puta ranije, ali jedna konkretna situacija je naterala da shvati da je zmajevo voće u stvari zabranjeno voće.

 

- Bio je nepristojno zgodan. Imao je široka ramena, dobru figuru i veoma muževni izraz lica. Sve što možete fizički poželeti od nekog frajera. Prosto se istopite kada ga vidite, ali kada je u pitanju razgovor, odmah se ispostavilo da on nema mnogo da mi ponudi - ističe Hokingova.

 

Njene prolazne romanse sa "zmajevim voćkama" su se uglavnom brzo završavale, pošto bi i pored fatalne privlačnosti i svega slatkog što ona nosi sa sobom, vrlo brzo shvatila da je tu sve prazno i šuplje iznutra. A onda je rešila da okrene novi list. Počela da izlazi sa starijim i nižim partnerom. Nije joj na prvu loptu bio toliko privlačan, ali tada je shvatila neke mnogo bitne stvari.

.

Jesen, Ljubav
foto: Credit: Wavebreak Media LTD / Wavebreak / Profimedia

- Ispostavilo se da je to mnogo uspešnija kombinacija. Shvatila sam da mene privlači njegova priča. Da me svakog dana inspiriše. Da ja ne mogu da se zasitim njegovih priča. Prosto dobijem želju da ga impresioniram. On je avanturisra i kad god bih videla sa kojim uzbuđenjem on priča o nekim stvarima – odmah bih poželela da uskočim u krevet sa njim – otkriva Jana Hoking.

 

Ova ekspertkinja ima savete za oba pola kad su veze i ljubav u pitanju.

 

- Nije dovoljno raditi samo na svom telu. Da idete kod plastičnog hirurga na ulepšavanje ili u teretanu i bildujete mišiće, morate malo i mentalno bildovati.

 

Sposobnost vođenja razgovora treba da nam bude prioritet. To je ono što na kraju ostaje i što vas čini srečnim i ispunjava. Fizički izgled je prolazan – savetuje ova Australijanka.

 

 

makonda-tracker