proverite

NEĆETE VEROVATI KOLIKO JE PRECIZNO: Krvna grupa otkriva ko će nam biti idealan partner

0

Mada sigurno niste mislili da krvna grupa govori mnogo o našem karakteru, to nije istina. Ona, zapravo, otkriva sa kakvim partnerom bismo bili kompatibilni!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Krvna grupa A

 

Muškarci: Oni sa krvnom grupom A jesu prijateljski nastrojene, šarmantne ličnosti, mada pomalo i introvertni. Tačni su, imaju visoka očekivanja i trude se oko svega što rade. Ako ste njihov partner, trebaće vam više vremena da steknu poverenje i približe vam se, ali vredi.

 

Žene: Pomalo pohlepne i ponosne, žene krvne grupe A žele da stvari rade po svom. Ne adaptiraju se lako i teško ih je zadovoljiti, pa i u krevetu. Ipak, verne su partneru i lojalne. Ako im nije uzvraćeno, mogu biti ljubomorne i osećaju se izdano.

 

Najbolje se slažu sa nultom krvnom grupom.

 

MOŽDA JE IMA I VAŠ PARTNER: Ova osobina je zajednička najvećim holivudskim lepotanima — i čini da ženama klecaju kolena

 

Krvna grupa B

 

Muškarci: Pomalo zločesti, inteligentni, lukavi, u centru pažnje; ovi muškarci su jako popularni među damama. Međutim, lako se zaljube i još brže odljube. Imaju tendencije da budu plejboji, ali su strastveni i posvećeni kad im je stalo. Poznati primeri su Džek Nikolson i Leonardo Dikaprio.

Žene: Kao i muškarci, žene krvne grupe B su nezavisne, divlje, slobodne i spontane. Zabavne su ljudima, iskrene i hrabre. Međutim, uprkos dobroj strani ovih osobina, nekima ne prijaju njihove promene raspoloženja, jer čini komunikaciju težom.

 

Najbolje se slažu sa krvnom grupom AB.

 

Krvna grupa
foto: Profimedia

 

Krvna grupa AB

 

Muškarci: Rezervisani su i mogu delovati hladno i emocionalno nedostupno. Ipak, to je samo na prvi pogled, jer oni su pažljivi, romantični i prvi opraštaju sve. Lako se adaptiraju okruženju, ali ponekad lako i odustaju kad im se ne ispune očekivanja. Partneri moraju da se bore za njih da bi održali vezu.

Žene: One su brižne, uviđavne i pouzdane. Nekad ih vode nesigurnosti, pa su zato sumnjičave prema partneru. Radoznale su i vole da se mešaju u tuđe živote, ali ih ljubomora razdire i čini ranjivima.

 

Najbolje se slažu sa krvnom grupom AB.

 

99 ODSTO LJUDI PRAVI ISTU GREŠKU DOK SE LJUBI: 3 stvari koje partneru smetaju, a neprijatno mu je da vam kaže

 

Nulta krvna grupa

 

Muškarci: Prijateljski nastrojeni, optimistični i možda sa najboljom ličnošću, oni su rođeni lideri, pa i u spavaćoj sobi. Mogu ujedno biti ekstremno osećajni i emotivni, pa ne ispoljavaju osećanja iz straha od odbijanja.

Žene: One su veoma pažljive i strpljive, a tuđe probleme tretiraju kao sopstvene. Zato su često povređene i usamljene. Izgledaju jako solja, ali su krhke iznutra i često pod stresom. Ove dame iscrpljuju sebe jer brinu o svima, pa zato više vole manje od većih grupa.

 

Najbolje se slažu sa krvnom grupom A.

 

 

 

makonda-tracker