mislite o budućnosti

SVIM SNAGAMA SE BORITE DA VEZA OPSTANE, A ON NEMA POŠTOVANJA? Ova 4 okidača vas mogu navesti mu zauvek kažete ZBOGOM

0

Nemojte zatvarati oči na očite probleme i osećaj bespomoćnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mesecima se u vezi, a on i dalje ne pokazuje dovoljno poštovanja i razumevanja?

 

Dame su sklone da pri upoznavanju idealizuju muškarca, misleći da će ih promeniti, svojim šarmom navesti da budu savesniji i ozbiljniji, ali se to u većini slučajeva ne dešava.

 

Ukoliko ste na ivici da mu zauvek kažete zbogom, ali vas strah i emocije u tome sprečavaju, mi ćemo vas setiti da ste sebi na prvom mestu i da ovakve situacije ne smete praštati.

 

1. Zapostavljanje vaših problema i osećanja - ukoliko danima pokušavate da doprete do njega, a on menja temu kada razgovarate o svojim tegobama i nedoumicama, nije vas vredan, a to će se kasnije odraziti na roditeljstvo i ozbiljne obaveze koje biste imali u braku.

 

2.  Odlaganje zajedničkih aktivnosti - iako je normalno da svako ima svoje prijatelje i obaveze, učestalo odlaganje momenata koji vas opuštaju, kao na primer odlaska u bioskop, šetnju, večeru, može biti alam da više nije zainteresovan za vas i da ga umarate svojim prisustvom.

 

svađa, nervoza, par, bračni par, problemi
foto: Profimedia

 

3. Uvrede u afektu - ako tokom nedelje dolazi do učestalih razmirica i sukoba, sa uvredljivim konotacijama, koje duboko u vama bude osećaj tuge i besa, možete otiči u krajnost i potpuno izgubiti samopoštovanje.

 

4. Poredi vas sa bivšim izabranicama u negativnom smislu - ukoliko se tokom razgovora često osvrće na momente sa nekadašnjim devojkama, a vama nalazi mane i zamerke, ovo je ozbiljan znak da vam muškarac sa takvim karakterom ne treba.

 

svađa, tvrdoglavost, Nervoza, raskid
foto: Shutterstock

Zapamtite da ste sebi prioritet, a da vas zaslužuje onaj koji će vam ukazati neizmerno poštovanje, podršku i istinsku emociju.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker