srećnije su s drugačijima

KAKVI MOMCI SE — ZAPRAVO — SVIĐAJU DEVOJKAMA? Evo zašto žene danas ne žele da budu s ALFA muškarcima

3


Ako pitate devojke, zabluda je da su najpoželjniji alfa muškarci — one bi se radije skrasile pored bete!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ukoliko spadate u one kojima nije jasno zbog čega su beta muškarci sve popularniji, ovaj spisak koji je objavio Bright Side mogao bi vam razrešiti neke dileme..


1. Oni su skromni džentlmeni


Za razliku od alfa muškaraca, oni nisu zastrašujući i u toj meri dominantni. Razumni su, izbegavaju sukobe i uvek su spremni da saslušaju. Pored toga, manje su pod stesom, što je velika prednost!

 


2. Obavljaju kućne poslove


Beta muškarac se ne mršti kad bude njegov red da opere sudove posle ručka ili usisa stan i teško da ćete ga čuti kako ozbiljno kaže da nešto nije "muški posao".


Tako ćete sve obavljati na vreme i u tandemu i imaćete više slobodnih trenutaka za zajedničko uživanje.

 

 

kućni poslovi
foto: Shutterstock

3. Nije "kontrol frik"


Beta muškarcu nije važno da on bude taj koji dominira. Dok su alfe užasno egoistične, s betom se lakše dogovara, funkcioniše, planira i ne troši vreme na brigu hoće li se povrediti nečiji ego.


4. Nećete morati da igrate po tuđim pravilima


Ukoliko ste nezavisna žena, beta muškarac je vaš "gospodin pravi" — pored njega moći ćete da radite ono što vam prija, bez obzira na to je li u pitanju izlazak s drugaricama ili lenčarenje kod kuće, a sigurno je da mu neće pasti teško to što zarađujete više nego on.


5. Biće vam zabavnije


Beta muškarci su u odnosu na alfe daleko bolji životni saputnici jer ne traže da uvek i samo oni budu u centru pažnje, niti da dominiraju u svakoj situaciji i odluci. Oni umeju da prihvate odbijanje i ne traće vreme na dokazivanje sebi i drugima, kao ni na inaćenje, pa je s beta muškarcima opuštenije i zabavnije nego što bi to bilo s alfom.

 

 

makonda-tracker