pokušajte

KAKO IZAĆI IZ ZONE PRIJATELJSTVA? 3 načina da probudite emocije kod osobe koja vas vidi samo kao prijatelja

0

Mnogima se dogodio ovaj scenario: neka osoba nam se dopada toliko da ne možemo ni na sekund da je izbacimo iz glave, sve deluje kao da imamo šanse, a onda čujemo tu strašnu rečenicu — "Kakav si ti drug!"

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ukoliko spadate u grupu onih koji su već neko vreme u tzv. friend zoni i žudite da to promenite, ovi saveti će vam biti od pomoći.


Budite tu, ali ne neprestano


Prvi korak ka tome da nekome ostanemo duže u mislima jeste da budemo blizu, ali ne i previše dostupni.

 

Određeni stepen misterije mora da postoji, pa možda svom prijatelju u kog ste zaljubljeni do ušiju ne morate baš detaljno da prepričate dejt na kom ste bili te večeri, a ne škodi i da mu nekad kažete da niste raspoloženi za izlazak na kafu i sl.


Ne budite opsednuti


Iako su mediji učinili da žene veruju da samo muškarci ne mogu da podnesu dramu, činjenica da je ni devojke ni momci neće pasti na nekoga ko je opsesivan.

 

parovi, zaljubljen par, Pogled
foto: Shutterstock

Zato pokušajte da se opustite, ne razmišljate previše o svakoj situaciji, rečenici ili pogledu i samim tim ćete dopustiti hemiji da deluje... Ukoliko ste se povezali kao prijatelji, ona je možda već tu!


Dajte mu/joj konkurenciju


Ne ustručavajte se da ponekad pomenete simpatičnu osobu koja se zainteresovala za vas, "raširite" krug ljudi s kojima javno komunicirate na Instagramu, podelite fotografiju s atraktivnom osobom s kojom ste proveli vreme...

 

Malo konkurencije moglo bi da bude korisno jer bi tako osoba koja vas je olako smestila u zonu prijateljstva mogla da shvati da oseća trunčicu ljubomore i pogleda vas savim novim očima!

 

 

 

makonda-tracker