igrajte se

Namučiće vas, ali ćete se osećati fantastično: "Topljenje maslaca" je poza u seksu koja omogućava neverovatan užitak

0

Za ovu aktivnost potrebno je da se malo pomučite, ali ono šta ćete dobiti je neverovatan osećaj koji ćete želeti stalno da ponavljate. 

foto: Shutterstock/AimPix
foto: Shutterstock/AimPix

Najpopularnije poza u seksu sigurno će biti poza koja će pojačati orgazam kod partnera koji vode ljubav. Mnogi biraju i neobične kombinacije kako bi potpuno uživali, a jedna od njih je poza "topljenje maslaca" koja zahteva malo muke. 

 

Pored toga što će da vam priušti neverovatni orgazam, ova poza ima i jedan problem - nije za one koji nemaju dovoljno hrabrosti da se igraju. Ona zahteva aktobatske veštine, te je tako pravi izazov za izvođenje. 

 

Ono zbog čega je još interesantna jeste to da ova poza sagoreva kod partnera zajedno čak 390 kalorija. 

 

Možda je nezgodna za izvođenje, ali ono šta je sigurno jeste da je ona vredna truda, zato što će vam priuštiti neverovatni osećaj.

 

 

Kako se ova poza izodi?

 

Napomenuli smo da je poza zahtevna za primenu, te je tako potrebno da žena leži na leđima sa podignutim nogama, tako da se članci idu prema glavi. Zatim je potrebno da muškarac zazme takav položaj kako bi došlo do penetracije.

 

Seksolozi navode kako je moguće da zbog ovakvog položaja dođe do grčeva u vratu, ali sa druge strane smatraju da je to ništa u odnosu na osećaj koji se dobija. 

 

Kontakt očima je izvodljiv u ovoj pozi, te to doprinosi još intimnijem činu, ali je bitno napomenuti da je poželjno da muškarac bude nežan i blag. 

 

 

 

makonda-tracker