NEOČEKIVANO ROMANTIČNI

Savršen način da provedete ovo posebno veče: 5 netipičnih filmova u kojima ćete zajedno uživati za Dan zaljubljenih (VIDEO)

0
Ukoliko želite da dan koji slavi ljubav provedete uživajući u netipičnim ljubavnim pričama i pravim malim umetničkim delima, prepustite se čarima ovih ostvarenja...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osim što su prepuni nežnih ljubavnih scena, ovi filmovi obiluju plesom, muzikom, komedijom, pa čak i elementima trilera...

 

Spremite se za suze i smeh: 10 filmova iz devedesetih koje ćemo voleti zauvek

 

Intimnost

 

 

Propali londonski muzičar jednom sedmično viđa se s devojkom s kojom ima isključivo seksualnu vezu kako bi pobegao od stvarnosti. Međutim, ubrzo počinje da se zanima za njen život i time izlaže njihovu posebnu vezu riziku...

 

Svetla zvezda

 

 

U XIX veku, čuveni pesnik Džon Kits bio je u trogodišnjoj vezi s Feni Braun, i to na izmaku svog života. Inače, pismo koje je Kits napisao svojoj najslađoj Fani spada u najlepša ljubavna pisma u istoriji. Ovaj film je priča o njima.

 

VELIKI AL PAĆINO: 10 sjajnih filmova jednog od najboljih glumaca ikada

 

Plavo je najtoplija boja

 

 

Ukoliko volite kontroverzne filmove koji pomeraju granice, ovaj će vam se sigurno dopasti. Reč je o senzualnoj priči dveju devojaka, u režiji Abdelatifa Kešiša, koja je 2013. godine odnela pobedu na Kanskom festivalu.

 

Prava romansa

 

 

Verovali ili ne, čak i film čiji scenario potpisuje Kventin Tarantino može biti dobra ideja za uživanje u Danu zaljubljenih! Prava romansa je krimi priča s elementima crnog humora i romantike kojoj se mnogi iznova vraćaju.

 

Heroine koje ćemo pamtiti: 9 inspirativnih ženskih likova iz kultnih filmova

 

Romeo + Julija

 

 

Klasična priča o zabranjenoj ljubavi koju nam je podario Šekspir prilagođena je današnjici u slučaju ovog filma, ali je ispričana upravo Bardovim stihovima! Nežna, poetična, uzvudljiva, romantična, začinjena talentom Kler Dejns i Leonarda di Kaprija...

 

VIBER DAN ZALJUBLJENIH: Uradi kviz i saznaj koliko si stvarno zaljubljen/a!

 

foto: Promo

Kompanija Viber povodom dana zaljubljenih lansirala je zabavan i zanimljiv kviz koji će ti „reći“ da li si uopšte zaljubljen i ako jesi, u šta i koliko!

 

Ne samo da ćeš se dobro zabaviti, već ćeš poneti i posebnu titulu nekog Valentina! Kad završiš kviz, pored rezultata Viber će ti dati i preporuku koji javni čet na Viberu najviše odgovara tvom profilu i koji možeš da zapratiš i tako nastaviš svoju zabavu na ovoj platformi.


Evo kako da pokrenete ovu zabavu:

 

Da bi postao deo ViberSerbia javnog naloga jednostavno klikni na ovaj LINK. Nakon toga potrebno je da zapratiš ovaj javni nalog, a Viber pametni robot će ti odmah pokrenuti kviz u okviru tvojih viber poruka. I pitanja i odgovori su krajnje zanimljivi, tako da ćeš se silno nasmejati dok budeš rešavao/la ovaj kviz. Nakon što proćaskaš sa ovim Ljubavnim botom, dobićeš odgovor koji si tip romantika/ Valentina!

Po završetku kviza, možete se pridružiti i Viber Story zaljubljenicima!

 

Širite ljubav preko ViberSerbia i LoveBot!

makonda-tracker