ljubavni saveti

Sa ovakvim damama se muškarci NIKADA ne igraju: Zbog ovih 9 stvari bićete srećni u vezi

0
Sigurno ste umorni ste od ulaganja vremena i energije u pogrešne osobe, samo kako bi bili povređeni opet. I sada želite da upoznate pravog, nekog potpuno drugačijeg od svih predhodnih. Ali postoji strah…

 

5. Pobrinite se da vas uključi u svaki aspekat njegovog života

Nakon nekog vremena veze on bi trebalo da vas uključi u svoja dešavanja. Trebalo bi da znate gde živi i gde radi. To je sasvim normalno. U zdravim vezama parneri počinju da dele prijatelje i porodicu. To nije način kontrole, to jednostavno prirodna pojava.

 

6. Budite sigurni da je on zaljubljen u vas

Ukoliko je on zaljubljen u vas, vi ćete mu biti prioritet. Želeće das a vama provodi vreme stalno i pričaće vam šta mu se na vama dopada. Ukoliko nije tako osetićete uznemirenost ukoliko vas ne zove, imaćete lošu komunikaciju, a kada stavri tako stoje u vezi onda nema smisla ni ostajati u istoj.

Praznici stižu, a vi ste singl? 4 nezaboravna načina da uživate u dočeku

 

7. Zauzmite se za sebe

Ukoliko vam nešto smeta, recite mu. Ukoliko on ima odbrambeni stav prema onome što mu kažete, onda je nezreo, i takva veza nema sjajnu budućnost.

Budite sa nekim ko je svestan svog ponašanja i spreman da promeni neke stavri ukoliko je to neophodno. Budite sa nekim ko ceni vaša osećanja, i vi učinite isto. Žene koje pametno biraju imaju lep život.

8. Pravi će vas čekati

Da li je u pitanju seks ili nešto drugo, pravi muškarac će vas čekati dok ne postanete spremne na takve odnose. U svakoj vezi treba vremena da se stvori emocionalna intimnost da bi se stupilo u neke dublje stvari.

Ukoliko se on više brine zbog toga što nemate seks nego zbog vas, on ne poštuje vas ni vaše stavove.

9. Pobrinite se da se osećate opušteno i srećno kada ste sa njim

Ako osećate da ste pod stresom ili da ste uznemireni, onda nešto nije u redu sa vašom vezom. Verujte svom osećaju. Ukoliko je više loših dana nego dobrih u vezi sa njim, vreme je da krenete dalje. Kada ste u dobroj vezi, osećate se srećno i opušteno, jednostavno je tako.

 

Zato su žene koje dobro znaju sve ovo u srećnim vezama i njih muškarci ne lažu, one znaju da nađu pravog. Ukoliko sledite njihove savete, vaša prava ljubav će zakucati na vrata.

makonda-tracker