100% tačno

Sumnjate u svog dragog? Evo kako da ga uhvatite u LAŽI!

0
Evo kako da otkrijete da vas partner laže: Ekspert za prepoznavanje laži, Dženin Drajver rešila je da podeli svoje znanje i iskustvo i pomogne osobama koje su u vezi da prepoznaju ukoliko ih partner vara.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvuči smešno
Lažovi se nekada prepoznaju i po tome što “brzo govore”. Tipični lažov bi mogao da počne da priča sporije, zbog toga što pokušava da formuliše laž, ali kada ona jednom “uđe” u njegovu glavu on će pokušati da je što pre izgovori.

 

Zbuni se pri verbalnoj komunikaciji
Potrebna je jaka mentalna snaga da balansiramo između saznanja o onome što se stvarno desilo i onoga u šta želimo da neko poveruje.

Mnogi lažovi bi u ovim situacijama započinjali jednu rečenicu, prekidali je pa nastavljali sledeću. Tada koriste prošlo i sadašnje vreme za istu priču ili ponavljaju pitanja pre nego da odgovore na njih. Takva konverzacija može da otkrije da je reč o prevari (laži).

 

OVDE SE KRIJE RECEPT ZA SREĆNU VEZU: 6 načina da oživite strasti i vratite leptiriće

 

Na licu mu se oslikava prkos
Pre oko 50 godina istraživači su otkrili da je svim ljudima zajedničko sedam univerzalnih načina da iskažu emociju koja bi se videla na njihovom licu. Bez obzira da li ste muškarac ili žena, crne ili bele puti, mladi ili stari, napravićete istu grimasu. Istraživači su zbog ovog načina videli prezir kod hroničnih lažova koji su mislili da su previše pametni da bi bili uhvaćeni na delu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker