Ne dozvolite strastima da se ugase

Ne želite da on ode drugoj? Uradite ovih 6 stvari SVAKO VEČE pre spavanja

0
Ne brinite se, dešava se i najboljima! Kada je ljubav sveža, ne možemo da se zasitimo partnera... Međutim, nakon određenog vremena logično je da ta zainteresovanost opadne.
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Iz tog razloga je neophodno da praktikujete ovih 6 sitnica pre spavanja, piše Cosmopolitan.

 

Idite u krevet u isto vreme


Parovi osećaju povezanost kada su na istom mestu, u isto vreme. Odluka da u krevet krenete zajedno, stvoriće osećaj bliskostii među vama, a kad ste već u njemu, iskoristite savršenu priliku za vođenje ljubavi.

 

Odvojite se od elektronike


Neka vaša spavaća soba bude vaše sveto mesto... Mesto na kojem neće notifikacija, mesto na kojem ništa osim vas dvoje neće postojati. Na ovaj način bliskost među vama smesta će postaće jača.

 

Ne ćaskajte, razgovarajte!


Umesto ćaskanja tokom rasklanjanja sudova ili trajanja reklama, razgovarajte u krevetu, držeći se za ruke sa partnerom. Nakon diskusije o danu koji je iza vas, vrlo lako ćete doći i do one teme koja je jedina bitna- vas dvoje kao par.

 

Vi ste njegova Gospođica Prava: 11 znakova da nikada nije imao bolju od vas!

 

Započnite predigru mnogo pre ulaska u sobu


Predigra je ono što čini seks zanimljivijim. Iz tog razloga, započnite je već tokom jutra, kako bi on sa iščekivanjem čekao kraj radnog vremena, kako bi vas ponovo video. Mala poruka na frižideru ili uzbudljiv poziv tokom dana? Opcija je bezbroj. Zaintrigirajte ga i stavite mu do znanja da ga želite.

 

Istražite šta prija vašem partneru


Najbolja predigra je ona koju započinjete kako biste zadovoljli partnera, bez očekivanja povratne reakcije. Pružite svom muškarcu opuštajuću masažu, koja će uzburkati strasti, a istovremeno ojačati vaš odnos i poverenje.

 

Ne umanjujte značaj poljupca za laku noć


Neki parovi ne vole da spavaju zagrljeni, potreban im je prostor, smeta im vrućina ili jednostavno ne žele da dele svoj pokrivač... Kako bilo, nikada ne zaboravite na taj mali, slatki poljubac koji zaokruži celokupan dan.

 

foto: Shutterstock

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

 

Iako ga volite, tu nema sreće: 10 znakova da je vreme da raskinete sa njim

 

20 znakova da mu je zaista stalo do vas, a ne samo do seksa


Vi mislite da niste seksi, ali njemu jeste: 11 stvari koje uzbuđuju muškarce

 

7 poruka koje baš svaki momak želi da dobije od svoje devojke

 

9 intimnijih stvari od seksa koji jačaju bliskost u vezi

makonda-tracker