budite pametne

Vodite računa: Ove poruke su zabranjene na početku veze!

0
Razmenjivanje seksi poruka može biti zanimljivo, ali ipak postoje određena pravila kojih se treba pridržavati.
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Jedva čekam da se ponovi veče kao što je bilo večeras
Koliko god da vam je prijao večerašnji sastanak, nemojte se otkriti prerano. Poruka ovog tipa deluje napadno i u njegovim očima izgledaćete kao devojka koja očajnički traži njegovu pažnju. Muškarci su skloni mišljenju da posle prvog dejta žena već planira venčanje i razmišlja o imenima za njihovu decu, piše sajt Cosmopolitan.

 

Sloboda u vezama: Koliko je važno da partneri imaju prostora u emotivnoj romansi?

 

Hoćeš li da upoznaš moje roditelje za vikend?
Verovatno su sve žene naučile da je ovo rečenica koja će najbrže oterati muškarca. Ipak, nije na odmet da obnovimo gradivo. Upoznavanje roditelja za muškarce predstavlja veliku stvar koja zvuči zastrašujuće. U ranim fazama veze, takve poruke će ih oterati od svega u nekoliko sekundi. Žene ovakvom porukom poručuju da su veoma ozbiljne, kao i da tako doživljavaju i vezu. Sasvim je u redu da predstavite sebe kao ozbiljnu devojku, ali u kasnijim fazama veze. Ovo je ipak totalna sabotaža na početku odnosa. Najbolje će biti ako samo napišete da ovog vikenda ne možete da se vidite jer su vam roditelji u poseti. Ukoliko on pokaže da je zainteresovan za upoznavanje, možete ga pozvati da dođe. Nikako pre!

 

Da li se prepoznajete: 9 tipova nenormalnih veza koje su danas postale normalne

 

Gde si bio?
Ovakva pitanja muškarci doživljavaju kao nametanja osećaja krivice i pokušaja kontrole. Posebno će negativno reagovati ako je na početku veze. Umesto gde si bio, pošaljite mu kako si. Ako bude imao potrebu, sam će napisati i gde je bio.

 

foto: Shutterstock

Mislim na tebe
Ovakva poruka dolazi u obzir samo u dužoj vezi, na početku se nikako ne zalećite. Muškarci iz ovakve poruke očekuju ženu koja je spremna na sve samo da bude blizu njih. Za njih je to prebrzo zbližavanje od kog beže glavom bez obzira.
Umesto toga mu slobodno napišite da vam je bilo lepo sa njim i da želite to da ponovite.

 

Da li ih ispunjavate: 3 preduslova za najbolji seks IKADA

 

Hoćeš li da postanemo prijatelji na Facebook-u?
Za prijateljstvo na Facebook-u ne treba vam uvertira, a i bolje je da tu inicijativu prepustite njemu. Ako budete previše forsirali, pomisliće kako vam je najvažnije da stavite na ovoj društvenoj vezi sa kim ste. Prepustite inicijativu njemu, uključujući i prijateljstvo na Facebook-u.

 

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte


5 seksi poruka koje će napaliti muškarca u sekundi

7 poruka koje baš svaki momak želi da dobije od svoje devojke

Idelane za muvanje: 3 jednostavne poruke koje će osvojiti njegovo srce

9 intimnijih stvari od seksa koji jačaju bliskost u vezi


Recept za srećnu vezu: 8 sitnica zbog kojih će vas on još više voleti
 

makonda-tracker