istinito i jednostavno

Da li ih ispunjavate: 3 preduslova za najbolji seks IKADA

0
Za drevnog indijskog mislioca Vatsjajana, koji je napisao Kama Sutru, seks je deo prirodnog balansa života, a u nastavku pročitajte njegova tri pravila za maksimalno seksualno zadovoljstvo.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Predigra je ključan deo seksa

 

Prema Kama Sutri nema dobrog seksa bez predigre koja mora biti temeljno odrađena. Pritom predigra nije samo fizička. Kama Sutra kaže da je i intimnost predigra, a ona uključuje kvalitetnu komunikaciju i verbalno iskazivanje ljubavi. Autor teksta navodi da je važno ljubavniku na sve moguće načine pokazati da ga volite i želite, a u tome najveću ulogu uz dodire imaju i reči.

 

Budite korak ispred njega: Pitajte partnera koja mu je omiljena boja i saznajte kakav je u krevetu!

 

Žena uvek ima prednost kada je u pitanju orgazam

 

Poznato je da muškarci lakše i brže doživljavaju orgazam, dok je ženama potrebno malo više stimulacije. Većina muškaraca sada bi pomislila kako je logično da onda oni prvi dožive orgazam, ali Kama Sutra se ne slaže s tim. Naime, u tekstu piše da žena ima prednost kada je u klimaks u pitanju, a ako muškarac insistira na tome, to znači da razume i ceni svoju partnerku.

 

7 neobičnih znakova koji otkrivaju da je vaš partner dobar u krevetu

 

Seks treba ceniti

 

Prema Kama Sutri, osnova seksa nije samo fizičko zadovoljstvo nego ga moramo promatrati kao nešto puno značajnije. Seks je put do bolje komunikacije, a što je komunikacija bolja to je povezanost ljubavnika i njihovo i zadovoljstvo veće. Bit seksa je i poverenje, otvorenost, briga o partneru kao fizičkom, ali i emotivnom biću.

makonda-tracker