treba zapamtiti

Ako želite da ga zadržite pored sebe ovih 5 NIKADA nemojte da radite (FOTO)

0
Treba da budete prirodne i na taj način postajete privlačne muškom rodu
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Previše šminke

 

U nastojanjima da izgledaju što bolje suprotnom polu, žene često preteruju s količinom šminke. Nabacuju sloj na sloj kako bi prikrile sve nedostatke, ne shvatajući da time zapravo odbijaju muškarce. Brojna istraživanja su pokazala da muškarci preferiraju prirodniji izgled, dok ih preterivanje sa šminkom može samo odbiti.

 

Ona mu nije SAMO drugarica: 4 znaka koja otrkivaju da između vašeg dečka i nje postoji nešto više

 

Previše zavodničko ponašanje

 

Većina žena je uvereno kako će seksualnim aluzijama, izazovnim ponašanjem i odlaskom u krevet privući muškarca, iako je istina potpuno drugačija. Takvim ponašanjem ćete svakako privući muškarca koji je u potrazi za avanturom, ali teško da će poželeti da vas bolje upozna. Devojka za seks i devojka za vezu su dve potpuno drugačije stvari. To naravno ne znači da kres šema ne može da preraste u vezu, ali su velike šanse da će vas ono precipirati kao neozbiljnog kandidata ukoliko mu odmah uskočite u krevet.

 

foto: Profimedia

 

Kada držite dijete i ne jedete apsolutno ništa

Muškarce apsolutno odbijaju žene koje se stide da jedu. Oni vole da vide devojku kako uživa u hrani, stoga salate i slične dijetalne večere zaboravite kada ste na sastanku s njim. Jer iz nepoznatog razloga, devojka koja voli da jede im je i te kako privlačna, dok onu koja tvrdi da živi na dva lista salate mogu doživeti kao foliranta.

 

Obratite pažnju: Ovo su lažni muški izgovori za raskid veze

 

Pijanstvo

Slobodno popijte koje piće, ali ne morate baš da mu pokažete koje su vaše granice kada je alkohol u pitanju. Devojka koja pije jedno piće za drugim možda i može da bude zabavna, ali muškarac je svakako neće uzeti u obzir kao kandidatkinju za vezu.

 

Napadno ponašanje

Ako frajeri išta mrze, onda su to napadne devojke. Pritom ne mislimo samo na fizičko nasrtanje, već i na preterani verbalni kontakt. Preterivanje s komplimentima i smejanje na svaku njegovu izjavu potpuno će ga ohlad

makonda-tracker