test

Ona mu nije SAMO drugarica: 4 znaka koja otrkivaju da između vašeg dečka i nje postoji nešto više

0
Vaš partner ima drugariceu sa kojom je u sjajnim odnosima, a vas to brine jer osećate da bi odnos mogao prerasti u nešto više? U nastavku pročitajte koji znakovi upućuju na to da u njoj možda ne vidi samo drugaricu nego i potencijalnu devojku
foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Ne voli da priča o tome kako provodi vreme s njom.

Sakriva detalje o tome kuda idu zajedno, ali priznaje da se često druže unutar četiri zida, a ne samo na javnim mestima. Ne voli i ne podsiče vaša zajednička druženja. Ovakva tajnovitost upućuje na to da verovatno nešto krije.

 

Vi ste prave srećnice: 5 znakova da vas on zaista obožava!

 

2. Uvek je na njenoj strani.

Ne slažete se s nekim postupcima njegove prijateljice, ali on je uporno brani, čak i kada zna da nije u pravu? Ako po svaku cenu uvek staje na njenu stranu, to znači da prema njoj gaji uistinu jaka osećanja koje ne smete ignorisati.

 

Kada se OVO desi, nema povratka: Signal koji ukazuje da je vašoj vezi kraj!

 

foto: Profimedia

3. Ne poverava se vama nego njoj.

Ako vam partner prizna da mu je o mnogim stvarima lakše fs razgovara s drugaricom nego s vama, onda definitivno morate preispitati prirodu njihovog odnosa. Temelj svakog ljubavnog odnosa je iskrenost i poverenje. Trebalo bi otvoreno da razgovarate o svemu, a činjenica da se više poverava njoj nego vama trebalo bi da vas zabrine zato što to znači da mu je prijatnije sa nekim drugim.

 

Obratite pažnju: Ovo su lažni muški izgovori za raskid veze

 

4. Upoređuje vas s njom.

'Ona bi to uradila ovako' ili 'zašto to ne radiš kao ona' rečenice su koje mogu uneti nemir u vašu vezu. Ne bi trebalo da vas upoređuje s drugim ženama, a pogotovo ne s onima s kojima je u bliskim odnosima.

 

makonda-tracker