proverite!

Samo mu pogledajte — PRSTE: Trik pomoću kog možete otkriti da li je vaš muškarac sklon varanju

0

Možda ne važi stopostotno za svakoga, ali istraživanje oksfordskog univerziteta iznelo je veoma zanimljive zaključke kada je u pitanju jedinstvena stvar zajednička onima koji varaju svoje partnere

foto: Claudia K/Shutterstock
foto: Claudia K/Shutterstock

Jedno nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je koji je najlakši način za utvrđivanje istine da li nas partner vara!

 

Da li baš važi za svakoga, ne znamo, ali za početak je dosta lakše od čeprkanja po njegovom telefonu i traganja za sumnjivim detaljima koji mogu da ga razotkriju ako sumnjate da vas vara.

 

 

O čemu je ovde reč?

 

U istraživanju oksfordskog univerziteta učestvovale je 572 muškarca i 742 žene. Rezultati su otkrili veoma zanimljive podatke. Naime, prilikom upoređivanja dužine prstiju ispitanika, utvrđeno je da su oni koji su imali duži desni domali prst od kažiprsta na istoj ruci — bili skloniji varanju!

 

Dakle, samo uporedite dužinu domalog prsta i kažiprsta svog partnera! 

 

Smatra se da je dužina domalog prsta povezana s količinom testosterona kojoj je beba izložena u materici, što, navodno, ima veze s promiskuitetom. Zapravo, dužina prstiju određena je i pre rođenja, te svakako ima drugih faktora koji utiču na to hoće li nam partner biti neveran. Možete se zabaviti ovom malom detektivskom metodom bez nekog preteranog truda.

 

Preljuba, Špijuniranje, Par, Varanje, Dopisivanje
foto: Shutterstock

 

Kako je rekao naučnik Ralf Vlodarski za Bloomberg, ne postoji niko je "čisto monogaman ili čisto promiskuitetan". Kako je naglasio, sve što jesmo jeste kombinacija naše genetike i okruženja, a zavisimo od vaspitanja, iskustava, ranijih veza, razvoja i sopstvene slobodne volje...

 

 

makonda-tracker