da li ste znali?

ŠTA JE NEOPHODNO ZA USPEŠNU VEZU: Ako ovo nemate, život sa partnerom ne može da opstane!

0

Obaveze koje se gomilaju, računi koji poskupljuju, konstantan rad, podsvesno utiču na nas i sve češće se dešava da se nađemo u situaciji za koju smo bili ubeđeni da nam se nikada neće dogoditi – nismo u mogućnosti da imamo seksualni odnos

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prema najnovijim istraživanjima, najveći broj ljudi bira partnere koji su u sličnoj finansijskoj situaciji. Niko ne želi da bude teret, ili da ga ima – većina teži ka tome da budu jednaki sa supružnikom, da se mogu osloniti jedno na drugo i planirati zajedničke odmore, kupovinu automobila, stana, kuće… Ali život je nepredvidiv i nalazimo se u vremenu kada je sve neizvesno, a najviše finansijska situacija. Sav taj stres zbog svakodnevnih obaveza i neznanja šta donosi dan utiče na još bitniju stavku među partnerima – seks.

 

Obaveze koje se gomilaju, računi koji poskupljuju, konstantan rad, podsvesno utiču na nas i sve češće se dešava da se nađemo u situaciji za koju smo bili ubeđeni da nam se nikada neće dogoditi – nismo u mogućnosti da imamo seksualni odnos. Ne zato što ne želimo, već nas stres toliko podsvesno pritiska, da prosto ne možemo da se opustimo. Tu nastaju dalji problemi, a prvi je pomisao partnera „da li me vara?“, jer se takva situacija do sada nije dogodila…

 

Umesto da pribegnete lekovima koji se reklamiraju i obećavaju kule i gradove, okrenite se u prirodi.

 

Epimedium Macun, med koji deluje kao afrodizijak, pomaže kod impotencije, otklanja erektilnu disfunkciju i produžava trajanje seksualnog odnosa. Jača libido i omogućava vrhunsko seksualno uživanje na više sati! Med mogu konzumirati i žene, jer prirodni sastojci ovog preparata smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom.

 

med za potenciju
foto: Promo

Sastav meda čine biljke koje se više stotina godina koriste kao najmoćniji afrodizijak: cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-Šena, list koprive, koren sibirskog Žen-Šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-Šena, seme bundeve u prahu, seme Kole u prahu i matični mleč.

 

 

med za potenciju
foto: Promo

NE sadrži NIKAKVE hemijske supstance!

 

Konzumira se tako što jednu kafenu kašičicu (ili jednu kesicu, unapred doziranu) uzmete oko 30 minuta pre odnosa. Kao što vidite, nema potrebe za terapijama, ispijanjem lekova koji oštećuju želudac, niti strepnje da ćete imati neke posledice zbog konzumacije preparata. U jednostavnosti se kriju najbolja rešenja!

Uverite se i sami i naručite željeno pakovanje klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Najmanje pakovanje ima 43 grama, a možete izabrati da li želite med da dobijete u teglici ili već doziranim kesicama, po ceni od samo 1.250 rsd.
 

Klikom OVDE pogledajte sva dostupna pakovanja i izaberite ono koje vam najviše odgovara.

 

* Dostava je besplatna za iznose preko 4.000 rsd.

** Epimedium Macun poseduje dozvole i sertifikate od strane Farmaceutskog fakulteta, kao i

Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

 

 

makonda-tracker