erupcija strasti

Uvek zaljubljeni i strastveni: Začinite vaše ljubavne trenutke na OVAJ način!

0

Odnos između partnera uvek mora da se čuva i neguje. Kako ne bi nestalo iskrica između vas uvek budite spremni da za svoju polovinu učinite nešto više.

foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Obasipajte pažnjom i ljubavlju, a vaše intimne trenutke začinite na jednostavan način. Doživite nezaboravne momente uz pomoć MACUN PREPARATA!

Macun preparat
foto: Promo

 

  •  Macun intimo V je prirodni gel na vodenoj bazi koji u svom sastavu sadrži supstance za koje je dokazano da povećavaju vlažnost vagine. Intimo V je gotovo bez mirisa i ukusa, omogućava veliku vlažnost i klizavost, koje se produžavaju svakim dodavanjem nekoliko kapi vode. Intimo V ne ostavlja tragove na tkanini.

 

Cena Intimo V gela iznosi 1.000 rsd , a porudžbinu možete izvršiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

  •  Macun Big krema je prirodan preparat čiji sastojci dokazano utiču na povećanje polnog organa i potenciju, kao i na vraćanje jutarnje erekcije. Ne ostavlja tragove na odeći.

 

Način upotrebe:

 

Ujutru i uveče istisnuti na ruku 8-12 puta kremaste mase iz bočice i utrljavati 2-3 minuta laganim pokretima. U slučaju da dođe do erekcije tokom utrljavanja, napraviti pauzu kako ne bi došlo do oštećenja unutrašnjosti, a potom nastavite.

Ukoliko kremu koristite uzastopno 15 dana, preporučuje se pauza od 3 do 5 dana nakon toga.
Nakon mesec dana od korišćenja, kremu možete upotrebljavati jedanput dnevno.

 

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana. Cena Big kreme iznosi 2.500 rsd .

 

  •  Macun Hot gel za žene je potpuno prirodan proizvod čiji sastojci dokazano utiču na žene, dajući brz i jak seksualni nadražaj.

 

Preporučeno doziranje i vreme upotrebe je po potrebi. Macun hot gel se maže laganim pokretima na intimnu regiju i dobijate prijatan osećaj tokom korišćenja. Nazivaju ga i Gejša gel, jer ubrzava završetke kod oba pola. Možete ga koristiti koliko želite puta zaredom. Količinu nanošenja Macun hot gela birate sami. Macun hot gel nema miris,ukus i ne ostavlja tragove na intimnom vešu, tkanini...

 

Cena Macun Hot gela iznosi 2.800 rsd . Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

  •  Macun gel za muškarce je potpuno prirodan preparat za spoljašnju upotrebu, za čije je prirodne supstance dokazano da povoljno utiču na poboljšavanje potencije što uslovljava jaču potenciju, kao i pojačanje seksualne moći muškarca. Dejstvo je nakon 1 minuta, veoma jak i prijatan nadražaj, potencija i vidno povećanje polnog organa tokom dejstva, jutarnja erekcija. Može se koristiti svakodnevno i više puta za redom. Ne ostavlja mrlje na odeći i mogu ga koristiti srčani bolesnici, osobe sa visokim pritiskom, dijabetičari… Dejstvo je samo uz seksualnu stimulaciju.

 

Preporučeni način upotrebe je po potrebi, a može i više puta dnevno ili više puta za redom. Dejstvo kreće nakon 1-2 minuta i možete ga koristiti svakodnevno. Puno dejstvo traje 1 sat, mada se oseti i ujutru po buđenju. Ako dođe do erekcije tokom utrljavanja napraviti pauzu kako ne bi došlo do oštećenja unutrašnjosti, a potom nastavite. Macun gel je na prirodnoj bazi, ali se preporučuje pauza 2-3 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe.

 

Cena Macun gela za muškarce iznosi 3.600 rsd ,a porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

 

  •  Macun up sprej za muškarce (dejstvo 24h) je sprej za potenciju i za duži odnos koji u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu. Dejstvo počinje nakon sat vremena i traje 24 sata.

 

Cena Macun spreja iznosi 3.600 rsd , a porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

Ukoliko želite sprej od 10ml, po ceni od 1.800 rsd , možete ga poručiti OVDE .

 

 

  • Macun gel exclusive je proizvod za potenciju, jaku erekciju, vrhunski nadražaj koji nikada niste doživeli! Produžava odnos,a dejstvo traje do 72 sata – bez ikakvih nuspojava. Napravljen je od biljaka koje su jako retke u prirodi. Svaka biljka koje ima u malim količinama je ili lekovita ili visoko kvalitetna za namensku upotrebu. Namenjen je za spoljašnju upotrebu, brzo se suši na koži i ne ostavlja tragove na intimnom vešu i tkanini.

 

Preporučeni način primene je po potrebi. Ima trenutno dejstvo koje kreće nakon 30-60 minuta nakon nanošenja. Ukoliko želite efekat povećanja i podebljanja polnog organa, gel nanositi svaki drugi ili treći dan.

 

Cena Macun exclusiv gela iznosi 11.800 rsd . Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Macun preparat
foto: Promo

*Čuvati na mestu zaštićenom od svetlosti i vlage, na temperaturi od 5-25C. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa dosta vode. Čuvati van domašaja dece.

 

** Svi Macun proizvodi su proizvedeni u Srbiji, svaka biljka je sertifikovana, a preparati su ispitani i odobreni od Zavoda za javno zdravlje Republike Srbije!

makonda-tracker