možete li da pogodite?

1.000 MUŠKARACA I 1.000 ŽENA PRESUDILO: Ovo je idealan broj seksualnih partnera u toku života

2

Jedan partner za ceo život, dvoje tek da bismo imali sa čim da uporedimo ili mnogo, mnogo više? Evo šta su pokazali rezultati istraživanja.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Britanski sajt za upoznavanje IllicitEncounters.com sproveo je anketu u kojoj je učestovovalo po hiljadu muškaraca i žena kako bi se konačno došlo do odgovora na pitanje koji je idealan broj seksualnih partnera.


Odgovori su bili prilično neusaglašeni, a većina od 52 odsto ispitanika dala je odgovor — 13 partnera


Čak 72 procenta ispiranih smatra da ljude može odbiti činjenica da je njihova druga polovina imala više od 18 partnera, dok 67 odsto žena laže o ovom broju. Oko 77 procenta muškaraca i samo 39% žena kaže da bi spavalo s nekim na prvom sastanku ako ima hemije.

 

Seks
foto: Shutterstock

Istraživanje je pokazalo i da više muškaraca (59%) nego žena (46%) veruje da veći broj partnera u seksu čini nekoga manje poželjnim, samo 31 odsto ispitanih želi da zna precizno seksualnu prošlost svoje druge polovine.
Kako stručnjak za seks Džesika Leoni ističe, ako je ovaj broj previsok to nas može odgovoriti od veze s nekim jer niko ne želi da bude još jedan partner u nizu. Isto tako, smatra ona, ljudi nisu voljni ni da budu s nekim ko jedva da ima iskustva na ovom polju.


Trinaest je idealan broj i garantuje da ćete završiti u krevetu s nekim ko je iskusan, avanturista i otvoren — kaže ona.
 

 

makonda-tracker