ISPOVEST JEDNE DEVOJKE

TOG DANA SU SE SVEČANO DOGOVORILI JEDNU STVAR: Shvatila je da se zabavlja sa impotentnim muškarcem — a onda je njihova veza postala BOLJA NEGO IKAD

0

Jedna devojka je u svojoj ispovesti progovorila o svojoj ljubavnoj vezi i problemima seksualne prirode, ali i kako je sve to učvrstilo njihovu vezu.

foto: Profimedia

Nastavili smo da razgovaramo o našim problemima u krevetu i Robert je iz džepa izvadio malu plavu pilulu i ubacio je u usta. Onda smo se skinuli. Tableta ne deluje odmah, ponekad je potrebno da prođe i čitav sat. Mi smo za to vreme ležali u krevetu kao da imamo sve vreme ovog sveta, milovali jedno drugo. Tako produžena predigra za mene je bila neverovatno iskustvo. Već sam gotovo sasvim prihvatila ideju da je seks zapravo pružanje zadovoljstva, a ne i primanje. Nisam mogla da verujem koliko dobijam pažnje. U prethodnim vezama je bilo drugačije.


Robert i ja tog smo se tog dana svečano dogovorili da jedno drugome nećemo nikad više lagati - neće se pretvarati da mu je erekcija spontana, ja neću glumiti orgazam. A onda je počeo provod.

 

Uživali smo otkrivajući erogene zone na mom i na njegovom telu, naučila sam da mogu osetiti neverovatnu slast i otvorio se novi svet užitka. Kod erektilne disfunkcije najgori je sram, neiskrenost, nedostatak komunikacije s partnerom. To što on može ili ne može u krevetu je zapravo manji problem. On je svoj seksualni problem pretvorio u glavni uzrok svojih loših veza, a zapravo je najveći problem njegovo zatvaranje u sebe. Isto tako, ja sam glumila orgazme umesto da otvoreno porazgovaram s partnerom šta meni pomaže da dođem do orgazma. 

 

Ako se nekome od vas dogodi partner s istim problemom, nemojte odmah bežati, skrivati se, nemojte dopustiti da vas uhvati panika! Tek posle otvorenog razgovora dogodiće vam se najbolji seksualni odnos u životu.

 

 

 

makonda-tracker