Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 21. do 28. aprila

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 21. do 28. aprila
foto: Thinkstock

STRELAC

Ljubav: Svuda vidite razloge da se ne upustite u novu vezu. Svemu nalazite zamerku, a ne uviđate da ni vi niste cvećka. Povoljan period za nove ljubavi ne treba propustiti. Slobodno se ponašajte otvorenije i hrabrije. Bićete očarani reakcijom okruženja.

Posao: Najviše se ističete u poslu koji radite sa zadovoljstvom. Imate energije napretek i snage za dvoje. Moguće je da ćete pokrivati dva radna mesta. Lično zadovoljstvo i pohvala se podrazumevaju.

Zdravlje: Sve je u najboljem redu.

 

JARAC

Ljubav: Prečuli ste kritiku partnera da ste sebični i samoživi. Ne želite da čujete istinu, a skloni ste da je uputite drugima. Razmislite i pokušajte da se korigujete kad je reč o zajedničkom životu. Morate da se ponašate drugačije i zajednica će bolje. funkcionisati

Posao. Rutinski obavljate radne zadatke, ali to vam ne smeta. Imate osećaj da vam je tako lakše i jednostavnije. Mir i šablonski poslovi upravo su ono što vam sada treba. Odmorite se i pripremite za veoma naporan i zahtevan period koji vam predstoji.

Zdravlje: Prehlada.

 

Tajne iz prošlosti koje će vas pratiti ČITAVOG ŽIVOTA: Vaš znak možda prašta, ali OVO ne zaboravlja

 

VODOLIJA

Ljubav: Upoznali ste mnogo zanimljivih osoba, ali nikoga u koga biste mogli da se zaljubite. Osoba koju odavno poznajete dvosmisleno se izražava i vi slutite da se iza toga nešto krije. Predložite izlazak i rešite dilemu.

Posao: Spajate ljubav i zadovoljstvo. Obostrana zainteresovanost ne dovodi se u pitanje. Aspekti kažu da bi veza trebalo da bude tajna, a ne javna bar u prvo vreme. Izuzetni trenuci predstoje vam u polju strasti.

Zdravlje: Moguće je uganuće stopala.

 

RIBE

Ljubav: Imate dilemu šta da učinite i preduzmete u ljubavi. Sve na šta pomislite, čini vam se nedovoljno dobro. Izlaz ne postoji, baš kao ni rešenje. Možda je najbolje da vreme razreši nepovoljnu situaciju. Ne izbegavajte ono što ste sami napravili.

Posao: Neobičan miran period ostavlja utisak da je sve u najboljem redu. Ali, samo naizgled tako deluje. Dva neprijatna događaja, kao posledica skrivanja problema, obeležiće ovu nedelju na poslu. Čuvajte se osoba koje su naglašeno ljubazne – imaju lošu nameru.

Zdravlje: Nemate nikakvih problema.

 

makonda-tracker