Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 21. do 28. aprila

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 21. do 28. aprila
foto: Thinkstock

LAV

Ljubav: Moguće je da ćete zbog naglašeno nepovoljnog aspekta Venere izabrati paralelnu vezu. Osoba koja vam otvoreno pokazuje naklonost, sada je u centu vašeg interesovanja. Osećate da ste spremni na avanturu, bez obzira na posledice. Sve će trajati kraće nego što pretpostavljate.

Posao: Prevideli ste konkurenciju u poslu i među kolegama. Opustili ste se verujući da od vas ne postoji bolje. Događaj koji će vas promeniti, dobar je za vas jer će vam pokazati da je uljuljkivanje izuzetno opasno.

Zdravlje: Prijala bi vam detoksikacija.

 

DEVICA

Ljubav: Pogrešan pristup partnerskom odnosu uvek vas rastuži. Uvek želite nešto što nije realno. Tražite razloge za nezadovoljstvo i ne prihvatate činjenicu da od postojećeg za vas ne postoji bolje.

Posao: Nemate podršku na poslu samo zato što ste se u prošlosti oslonili na pogrešne osobe. Pažljivije procenjujte odnose snaga i prilagodite se istim. Pozicija vam ne dozvoljava mnogo šansi za uspeh, ali zvezde su neumoljive.

Zdravlje: Premoreni ste.

 

Šta nam donosi magična Venera: Oprez, dame postaju ZAVODLJIVIJE NEGO IKADA
 

VAGA

Ljubav: Razmišljate o prekidu ljubavnog odnosa. Svega vam je dosta i ne želite da s nekim provodite vreme u svađi. Svesni ste i sopstvene odgovornosti, a ne samo partnerove. Pokušajte da otvoreno razgovarate o svemu.

Posao: Izazovna dešavanja na poslu ne prestaju. Tenzija i dinamika uopšte se ne smanjuju, a vi nemate šanse da na bilo šta utičete. Previše je samoživosti kod svih oko vas da bi vas stres mimoišao. Držite se po strani.

Zdravlje: Smanjen apetit dovodi do gubitka težine.

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Fatalno ste se zaljubili u pogrešnu osobu. Osećaj strasti vas ne napušta, ali zbog izrazito nepovoljnog aspekta Venere, ništa više nije moguće da se uradi. Brzo ćete uvideti grešku koju ste napravili. Posao: Iritira vas pritisak kom ste izloženi. Trpite velike neprijatnosti za koje nemate opravdanja, ali morate da prihvatite činjenicu da ste deo tima, a ne individualac. Predložite rešenje novonastalog problema i svima olakšajte vrlo neugodnu situaciju.

Zdravlje: Ne prija vam česta promena vremena.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker