Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 3. do 10. februara

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 3. do 10. februara
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ljubav: Kada je reč o emotivnom životu, postigli ste sve što ste hteli i sada možete da uživate sa voljenom osobom. Sklad i harmonija prisutni su u ljubavnom odnosu zahvaljujući vašim naporima u prethodnom periodu.

Posao: Ne želite da radite više nego što možete. Čuvate snagu za značajnije poduhvate, a tekuće obaveze otaljavate sa pola snage. Kontrolišite sve što potpisujete, može se desiti da napravite grešku koja će vas skupo koštati.

Zdravlje: Muči vas zubobolja.

 

 

BIK

Ljubav: Osoba koja je ušla u vaš život, više obećava nego što ispunjava. Imali ste velika očekivanja, ali jasno je da ni polovina željenog neće biti realizovana. Izuzetna privlačnost koja postoji među vama veoma je očigledna i zato bi trebalo da ostvarite taj odnos.

Posao: Kada je reč o privatnom biznisu, povećana dinamika podiže radni potencijal i donosi zaradu. Krajnje je vreme da promenite način na koji obavljate posao.

Zdravlje: Bolovi u vratnom delu kičme.

 

Mesec za pamćenje: Ova 3 horoskopska znaka će U FEBRUARU uživati u LJUBAVI!
 

BLIZANCI

Ljubav: Kalkulišete emocijama i često odmeravate koliko ćete ljubavi pružiti partneru. Stalno ste na nekom oprezu, koji je zaista nepotreban. Takvo ponašanje nigde vas neće odvesti, samo može prouzrokovati gašenje emocija kod osobe do koje vam je stalo.

Posao: Zaboravljate na ono što morate da uradite, odlažete obaveze i nezainteresovani ste za dešavanja na radnom mestu. Opomene vas ne dotiču u meri u kojoj bi to trebalo, a takvim odnosom sebi možete stvoriti veliki problem.

Zdravlje: Problemi sa nesanicom.

 

 

RAK

Ljubav: Okrenuti ste partnerovim potrebama i ispunjavate sva njegova očekivanja. Zaboravićete da je ljubav pokažete i nekim poklonom, ali u poslednjem trenutku prisetićete se toga i ipak obradovati voljenu osobu.

Posao: Ne želite da provodite mnogo vremena na poslu, mada znate da vam je prekovremeni rad neophodan. Ne bi trebalo da se bunite jer vam to neće doneti ništa dobro, samo problem sa nadređenim strukturama.

Zdravlje: Preterana količina šećera ne prija organizmu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker