astro

Mesec za pamćenje: Ova 3 horoskopska znaka će U FEBRUARU uživati u LJUBAVI!

0
To što zima kalendarski uveliko traje neke pripadnike Zodijaka uopšte neće omesti da u spavaćoj sobi podignu temperaturu do usijanja. Požuda i divlje strasti su ono što će obeležiti život nekim znacima tokom najkraćeg meseca u godini i biće im toliko dobro da će poželeti da februar zauvek traje. Evo o kome je reč...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Ovan

 

Februar je puna strasti i erotike. Mars i Venera su u Ovnu! Venera je planeta ljubavi a Mars je planeta strasti. Kada su u istom znaku raspoloženje je vatreno a ljubavna iskustva intenzivna. Mars je vladar Ovna, a Venera je vladar kuće parova Ovna, to znači da je uticaj pojačan. Februar je nepredvidljiv, budući da Jupiter kreće retrogradnim hodom, u kući parova Ovna i da su Venera i Mars nepredvidljivi susedi Uranu. Februar je eksplozivan mesec, događaji mogu biti predivni i veličanstveni ili dramatični, nepredvidivi, neizbežni i van kontrole.

 

Ljubav u februaru: Ovnovi, po prvi put ćete osetiti pravu strast i ljubavni zanos!
 

Vaga

 

Februar je najstrastveniji mesec za Vage. U kući parova Vage nalaze se Venera, Mars i Uran, eksplozivna kombinacija, a u kući erotike nalaze se Sunce i Merkur. Vladari tih kuća su dobro smešteni, ali iako je to tako, ova kombinacija je opasna i katkad nemoguća za kontrolisanje. Jupiter u Vagi to pojačava s obzirom na to da on ne voli ograničenja. Tokom februara u vašem ljubavnom životu sve je moguće: divlji seks, zaljubljenost do očaja, vatreno udvaranje, potraga za boljom polovinom, udruženje snaga s voljenom osobom kako bi postigli nešto posebno, turbulentne ljubavne priče s dramatičnim dešavanjima i bučnim raspravama.

 

Konačno smo dočekali ulazak Marsa u Ovna, ali opet se postavlja pitanje: Koga tačno na samom kraju nedelje očekuju neverovatna ljubavna iznenađenja?

 

Strelac

 

Februar naglašava dve strane vaše prirode. Venera, Mars i Uran, sješteni u kući ljubavi i seksa Strelca stimulišu vašu divlju, instinktivnu i strastvenu stranu. S druge strane, Sunce i vladar kuće parova, Merkur, prolaze kroz kuću uma i naglašava vašu racionalnu prirodu. Koja će strana prevagnuti? Najverovatnije primitivni instinkti i oslobodićete osećanja kroz nepromišljene akcije. Tek nakon toga će vaš um početi da filtrira i procenjuje situacije. Moguće je i da ova dva uticaja djeluju zajedno, na različitim poljima. Racionalan deo vas istaknuti će se u tradicionalnim vezama, a divlji deo vas u novoj ili slobodnoj vezi. Kako god bilo, februar ima veliki potencijal za snažna ljubavna iskustva.

 

makonda-tracker