Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 16. do 23. decembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 16. do 23. decembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

LJUBAV: Energiju koristite isključivo da biste učvrstili odnos s voljenom osobom. Ulažete mnogo truda da biste postigli rezultat koji vam je izuzetno bitan, ali vaše ideje su originalne pa će partneru biti teško da vam odoli u tom izdanju.

POSAO: Stvari usmeravate ka konstruktivnim rešenjima i trudite se da izbegnete rasprave. Trebalo bi da znate kako je u poslovnim odnosima bitno da vas poštuju, ne i vole. Promenite pristup.

ZDRAVLJE: Tegobe koje osećate posledica su preterivanja.

 

BIK

 

LJUBAV: Privlači vas sve što je skriveno od očiju javnosti, a nekim pripadnicima smeši se obnavljanje tajne veze. Pazite u šta se upuštate, jer ćete voditi borbu između razuma i jakih osećanja. U dilemi mozak ili srce, poslušajte racio.

POSAO: Ambicije svedite na realnu meru jer to je najbolji način da postignete poslovni uspeh. Osećate da je konačno došlo vreme da promenite pristup i krenete u akciju. Šanse za uspeh povećavaju se krajem nedelje.

ZDRAVLJE: Unosite manje količine hrane i alkohola.

 

Mars samo što nije ušao u znak Riba: Uradite ovo što pre, da vas ovaj tranzit ne bi opasno pogodio

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: U emotivnim odnosima zanimaju vas obične, jednostavne stvari, nemate velike prohteve. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju nekog zanimljivog na mestima koja svakodnevno posećuju.

POSAO: Na radnom mestu pokazujete emocije ili shvatate koliko volite svoj posao. Dobijate novu motivaciju, a s njom dolaze i sjajne ideje. Vaš pristup obavezama, predanost i energija naprosto su zarazni i stvarate nove poslovne prilike za sebe.

ZDRAVLJE: Umereno vežbanje i svakodnevno kretanje dobro će vam činiti.

 

RAK

 

LJUBAV: Izgubljeno poverenje može ponovo da se izgradi ako postavite bolje osnove. Usamljeni su samo oni koji ne odustaju od svojih ciljeva i teže idealnom. Najveći emotivni uspeh sledi onima koji naprave kompromis.

POSAO: Pred vama je period povećanih aktivnosti. Mnogi će morati na kraće službeno putovanje koje će doneti dobrobit kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Od vas se očekuje dobra komunikacija sa saradnicima.

ZDRAVLJE: Problemi s varenjem.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker