Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 9. do 16. decembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 9. do 16. decembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubav: Aspekti Venere donose priliku za susret sa osobom iz prošlosti i zagrljaj koji ćete dugo pamtiti. Spremni ste da se prepustite izazovu i ljubavnom odnosu koji će kratko trajati. Rastanak je siguran, a uživanje zagarantovano.

Posao: Poslovna dešavanja ne idu vam naruku , ali vi ipak uspevate da zadržite svoje mesto. Nove okolnosti veoma su nepovoljne, ali morate pristati na jedino moguće poslovno rešenje koje je dobro za vas. Potrudite se da mirno reagujete u svakoj situaciji.

Zdravlje: Prijala bi vam detoksikacija.

 

BIK

 

Ljubav: Imajte na umu da trenutna bezvoljnost i apatija u polju ljubavi predstavljaju zatišje pred buru. Nedostaju vam izazovi i samo se zato osećate loše. Ipak, uskoro vas očekuje jedan od onih poziva koji se ne odbijaju.

Posao: Nedovoljna motivisanost i neraspoloženje počinju da vas zabrinjavaju. Nikako da nađete razlog za entuzijazam. Veća suma novca mogla bi da pristigne krajem nedelje i da vam podigne raspoloženje na radnom mestu.

Zdravlje: Podignite imunitet i sprečite prehladu.

 

Vreme kad se jedna godina bliži kraju, a druga je već na vidiku: Šta iz 2016. nosite u 2017. godinu?
 

BLIZANCI

 

Ljubav: Tajna simpatija na koju mislite svakoga trenutka, u ovom periodu pokazaće se u pravom svetlu. Svakako vam predstoje romantični trenuci. Aspekti Venere izuzetno su vam naklonjeni ove nedelje i to nikako ne bi trebalo propustiti.

Posao: Vaša rečitosti svakako će obeležiti poslovne sastanke u ovom periodu. S lakoćom predvodite svoj tim i plenite entuzijazmom koji je samo vama svojstven. Moguća je zarada preko partnera.

Zdravlje: Pripazite na oblačenje.

 

 

RAK

 

Ljubav: Period ljubavnog zatišja i letargije uskoro će biti iza vas. Na ispitu je vaša emotivna zrelost, pa se potrudite da odreagujete razumom a ne emocijama. Pravovremena i mudra reakcija može doneti sjajne rezultate.

Posao: Poslovno putovanje koje predstoji obećava uspeh u dva pravca, na poslovnom i privatnom planu. Osobu koju budete sreli zapamtićete po učinjenom gestu, koji je vrlo značajan za vašu dalju budućnost. Obratite pažnju na starije kolege.

Zdravlje: Virusna infekcija.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker