Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 16. do 23. septembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od16. do 23. septembra
foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Pokušavate da ugodite partneru, ali reakcija nije odgovarajuća. Što se više trudite, rezultati su sve lošiji jer Venera utiče na vaše polje planova i ciljeva. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu upoznati zanimljivu osobu u neposrednoj blizini.

Posao: Za razliku od ljubavne sfere, na poslu ipak dobro znate šta se od vas očekuje. Vi ste primer poslovne etike koja bi trebalo da bude praćena adekvatnim uspehom. Ovaj sjajan period obeležiće značajni radni rezultati.

Zdravlje: Problemi sa migrenom.

 

 

DEVICA

Ljubav: Nedavno ste se zamerili pogrešnoj osobi. Ono što je počelo kao flert, pretvorilo se u bojno polje. Niste se dobro pokazali u situaciji koja je zahtevala brže reakcije i manje taktiziranja. Jednom ćete naučiti da se u ljubavi prepustite bez previše analize.

Posao: Ukoliko niste iskoristili prethodni povoljan period na poslovnom planu, ove sedmice moraćete da uložite izuzetne napore kako biste radne zadatke priveli kraju. Pozicija Marsa vas usporava, što dovodi do velikog kašnjenja u obavljanju svakodnevnih obaveza.

Zdravlje: Alkohol vam je strogo zabranjen.

 

Horoskop otkriva: Ko je majstor za sticanje novca, a ko uživa u njegovom trošenju

 

VAGA

Ljubav: Venera je u vašem znaku pa je sasvim izvesno da ćete raditi na svom fizičkom izgledu. Svakako ćete biti primećeni svuda gde se pojavite i vama će to s razlogom prijati. Dozvolite sebi da uživate i izaberete najšarmantnijeg partnera.

Posao: Iako će vaš ljubavni život procvetati, na poslovnom planu nemate baš mnogo razloga za zadovoljstvo. Greška grešku sustiže, a vi kao da imate važnijih stvari kojima se bavite u ovom periodu. Povedite računa, ovakve stvari nemoguće je sakriti.

Zdravlje: Podložni ste promenama raspoloženja.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav: U vašem životu ove nedelje može se pojaviti značajna osoba iz prošlosti na koju i dalje niste ravnodušni. Ukoliko ste u vezi, savet je da ne prihvatate poziv, ali ako ste slobodni, ovakva vrsta susreta doneće veliko uzbuđenje.

Posao: Predviđate reakcije poslovnih partnera, što će vas etablirati u poslovnom svetu. Verovatno ni sami niste svesni koliko vredite, srećom, rezultate vam niko ne može osporiti. Uskoro vas čeka iznenadni finansijski dobitak.

Zdravlje: Urogenitalni problemi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker