Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 16. do 23. septembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od16. do 23. septembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Zahvaljujući aspektima Venere, imate najpovoljniji period za upoznavanje odgovarajućeg partnera. Osoba prijatne spoljašnosti učiniće vam se veoma interesantnom za upoznavanje. Prepustite se svom osećaju za suprotni pol.

Posao: Razmišljate o nekom novom izvoru zarade jer postojeći nije dovoljan. Svakodnevne obaveze ne dozvoljavaju da se upustite u nešto novo. Sada nije povoljan trenutak jer bi se pojavio problem realizacije naplate. Proverite poslove koje ste poverili drugima.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

 

 

BIK

Ljubav: Opterećeni ste poslom i ne primećujete da postoji interesovanje za vas. Veoma lepa osoba očekuje da reagujete na njenu pojavu, ali vi kao da toga niste svesni. Dobro pogledajte oko sebe, moglo bi vam biti zabavno.

Posao: Pokušavate da obavite više poslova, ali problem je što ne možete da budete adekvatno plaćeni za svoj rad. To vam ne ogovara pa ćete pokušati da se oslobodite dodatnih obaveza. Budite taktičniji u ponašanju sa poslovnim partnerima.

Zdravlje: Neophodna vam je detoksikacija.

 

Veliki horoskop do kraja 2016: Ko će stati pred matičara, a koga očekuje nova ljubav?
 

BLIZANCI

Ljubav: Sačuvajte u sebi energiju koju donosi Venera na zalasku leta i usmerite je isključivo prema osobama koje vam se izuzetno dopadaju. Vodite računa kome je poklanjate, jer je njen intenzitet neodoljiv.

Posao: Pokušajte da uskladite obaveze i termine jer će od toga zavisiti uspeh u poslu ove nedelje. Ne dozvolite sebi da kasnite u obavljanju radnih zadataka jer to može imati ozbiljnije posledice. Suština je u boljoj organizaciji.

Zdravlje: Jedite više voća.

 

 

RAK

Ljubav: Pitanje porodičnih odnosa može uticati na vaš emotivni život. Razgraničite partnerstvo i familijarne relacije ukoliko želite da izbegnete moguće probleme. U ovom periodu zaista je neophodna krajnja opreznost.

Posao: Preterane emotivne reakcije na radnom mestu ne donose ništa dobro. I sami znate da najveći poslovni uspeh postižete kada racionalno i taktički pristupate obavezama. Vodite se logikom i budite krajnje određeni na putu do cilja.

Zdravlje: Provodite više vremena na suncu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker