Nedeljni horoskop

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 16. do 23. septembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od16. do 23. septembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Zahvaljujući aspektima Venere, imate najpovoljniji period za upoznavanje odgovarajućeg partnera. Osoba prijatne spoljašnosti učiniće vam se veoma interesantnom za upoznavanje. Prepustite se svom osećaju za suprotni pol.

Posao: Razmišljate o nekom novom izvoru zarade jer postojeći nije dovoljan. Svakodnevne obaveze ne dozvoljavaju da se upustite u nešto novo. Sada nije povoljan trenutak jer bi se pojavio problem realizacije naplate. Proverite poslove koje ste poverili drugima.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

 

 

BIK

Ljubav: Opterećeni ste poslom i ne primećujete da postoji interesovanje za vas. Veoma lepa osoba očekuje da reagujete na njenu pojavu, ali vi kao da toga niste svesni. Dobro pogledajte oko sebe, moglo bi vam biti zabavno.

Posao: Pokušavate da obavite više poslova, ali problem je što ne možete da budete adekvatno plaćeni za svoj rad. To vam ne ogovara pa ćete pokušati da se oslobodite dodatnih obaveza. Budite taktičniji u ponašanju sa poslovnim partnerima.

Zdravlje: Neophodna vam je detoksikacija.

 

Veliki horoskop do kraja 2016: Ko će stati pred matičara, a koga očekuje nova ljubav?
 

BLIZANCI

Ljubav: Sačuvajte u sebi energiju koju donosi Venera na zalasku leta i usmerite je isključivo prema osobama koje vam se izuzetno dopadaju. Vodite računa kome je poklanjate, jer je njen intenzitet neodoljiv.

Posao: Pokušajte da uskladite obaveze i termine jer će od toga zavisiti uspeh u poslu ove nedelje. Ne dozvolite sebi da kasnite u obavljanju radnih zadataka jer to može imati ozbiljnije posledice. Suština je u boljoj organizaciji.

Zdravlje: Jedite više voća.

 

 

RAK

Ljubav: Pitanje porodičnih odnosa može uticati na vaš emotivni život. Razgraničite partnerstvo i familijarne relacije ukoliko želite da izbegnete moguće probleme. U ovom periodu zaista je neophodna krajnja opreznost.

Posao: Preterane emotivne reakcije na radnom mestu ne donose ništa dobro. I sami znate da najveći poslovni uspeh postižete kada racionalno i taktički pristupate obavezama. Vodite se logikom i budite krajnje određeni na putu do cilja.

Zdravlje: Provodite više vremena na suncu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Pokušavate da ugodite partneru, ali reakcija nije odgovarajuća. Što se više trudite, rezultati su sve lošiji jer Venera utiče na vaše polje planova i ciljeva. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu upoznati zanimljivu osobu u neposrednoj blizini.

Posao: Za razliku od ljubavne sfere, na poslu ipak dobro znate šta se od vas očekuje. Vi ste primer poslovne etike koja bi trebalo da bude praćena adekvatnim uspehom. Ovaj sjajan period obeležiće značajni radni rezultati.

Zdravlje: Problemi sa migrenom.

 

 

DEVICA

Ljubav: Nedavno ste se zamerili pogrešnoj osobi. Ono što je počelo kao flert, pretvorilo se u bojno polje. Niste se dobro pokazali u situaciji koja je zahtevala brže reakcije i manje taktiziranja. Jednom ćete naučiti da se u ljubavi prepustite bez previše analize.

Posao: Ukoliko niste iskoristili prethodni povoljan period na poslovnom planu, ove sedmice moraćete da uložite izuzetne napore kako biste radne zadatke priveli kraju. Pozicija Marsa vas usporava, što dovodi do velikog kašnjenja u obavljanju svakodnevnih obaveza.

Zdravlje: Alkohol vam je strogo zabranjen.

 

Horoskop otkriva: Ko je majstor za sticanje novca, a ko uživa u njegovom trošenju

 

VAGA

Ljubav: Venera je u vašem znaku pa je sasvim izvesno da ćete raditi na svom fizičkom izgledu. Svakako ćete biti primećeni svuda gde se pojavite i vama će to s razlogom prijati. Dozvolite sebi da uživate i izaberete najšarmantnijeg partnera.

Posao: Iako će vaš ljubavni život procvetati, na poslovnom planu nemate baš mnogo razloga za zadovoljstvo. Greška grešku sustiže, a vi kao da imate važnijih stvari kojima se bavite u ovom periodu. Povedite računa, ovakve stvari nemoguće je sakriti.

Zdravlje: Podložni ste promenama raspoloženja.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav: U vašem životu ove nedelje može se pojaviti značajna osoba iz prošlosti na koju i dalje niste ravnodušni. Ukoliko ste u vezi, savet je da ne prihvatate poziv, ali ako ste slobodni, ovakva vrsta susreta doneće veliko uzbuđenje.

Posao: Predviđate reakcije poslovnih partnera, što će vas etablirati u poslovnom svetu. Verovatno ni sami niste svesni koliko vredite, srećom, rezultate vam niko ne može osporiti. Uskoro vas čeka iznenadni finansijski dobitak.

Zdravlje: Urogenitalni problemi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Saturn, veliki (m)učitelj, neće vam dozvoliti da pokažete emocije. U lošoj ste fazi pa na sve reagujete pogrešno. Bolje bi bilo da ništa ne preduzimate, nego da vaša inicijativa bude uzrok ozbiljnog kajanja.

Posao: Ovo je odličan period za sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Nemojte propustiti priliku da sebi donesete dobrobit u poslu, jer će i vaši partneri biti izuzetno zadovoljni. Uvek vas je odlikovalo fer i korektno ponašanje, pa ni sada nemojte da odstupate od tog principa.

Zdravlje: Unosite manje soli kako biste izbegli probleme sa bubrezima.

 

 

JARAC

Ljubav: U ovom periodu naglašena je prepletenost ljubavi i posla. Ove dve životne sfere trebalo bi razdvajati, ali samo u narednih sedam dana dozvoljen vam je ovaj luksuz. Pred vama su veoma važni dani.

Posao: Dostavljeni su vam pogrešni podaci, a vi nećete biti u prilici da proverite tačnost. Mlađa ženska osoba mogla bi vam pružiti preko potrebnu pomoć u ovakvoj situaciji. Najbolje bi bilo da se oslonite na one koje volite.

Zdravlje: Osećaj nelagode u zglobovima.

 

Ako vas zavoli, nikada vas neće prevariti: Veza sa ovim horoskopskim znakom je za ceo život

 

VODOLIJA

Ljubav: Za slobodne Vodolije nastupa period povoljnih astroloških uticaja zbog pozicije Venere u Vagi. Ipak, da bi se nešto novo dogodilo, potrebno je da prošlost zaista ostavite iza sebe. Zauzeti će u narednom periodu imati momente za pamćenje.

Posao: Primetićete da iz dana u dan imate sve više elana i mogućnosti da planove sprovedete u delo. Predstoje vam sjajni dani, naročito ukoliko pustite svojoj kreativnosti da dođe do izražaja. Stiže sjajna vest iz inostranstva.

Zdravlje: Tahikardija.

 

 

RIBE

Ljubav: Otvorite se prema novim iskustvima, jer dolazi period važnih emotivnih ponuda. Konačno je kucnuo čas da vam zaigra srce. Zauzetima se preporučuje suzdržano ponašanje prema svima osim kada je reč o partneru.

Posao: Posle duže stagnacije, otvaraju se mogućnosti koje su baš po vašoj meri. Budite koncentrisani ukoliko ne želite da propustite priliku. Merkur vam je savršeno aspektovan pa se može očekivati potpisivanje novog ugovora za posao.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

 

makonda-tracker