biće uzbudljivo

Nedeljni horoskop nekima donosi mnogo lepih stvari: Astrološka prognoza za svaki znak Zodijaka (od 21. do 27. oktobra)

0

Za jedan horoskopski znak je odličan period za potpisivanje važne papirologije, a jedan nikako da predahne.

Lavovima sredinom nedelje stižu dobre vesti
Lavovima sredinom nedelje stižu dobre vestifoto: Shutterstock /Maria Markevich

 

LAV


Hrana
Dok neki Lavovi muku muče sa povećanim apetitom i naglešenom potrebom za slatkišima i jako začinjenom hranom – drugi više nego uspešno jedu sopstveni želudac nervozom.
Ljubav
Dok neke Lavove grizu tajne i otimaju im miran san, drugi nose sto i jednu brigu na pameti i koliko god da ih obrću i okreću sa svih strana – nikako da pronađu pravi izlaz iz istih. Komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna – ili se bavite beznačajnim temama ili prećutkujete ono što vas istinski muči. A gde nema otvorene komunikacije – nema ni razumevanja pa ni pomoći od strane voljene osobe. Birate da sami bijete svoje bitke – a to baš i nije nešto naročito mudar potez. Slobodni Lavovi – kod nekih od vas prošlost, pa još tajna – ponovo čeprka po vašim mislima. Kod drugih – rešili ste da udarite sve brige na veselje.
Posao
Vaši planovi ili stagniraju ili idu izuzetno sporo, finansijski segment (iako ima nekih poboljšanja) još uvek je daleko od onog čemu ste se nadali – pa nije ni čudno što ste opterećeni i ne baš fokusirani na dnevnoj bazi. Otprilike sredinom sedmice stižu vam dobre vesti koje će popraviti i situaciju, ali i vaše raspoloženje – one se mogu vezivati za vaše finansije, ali i za dogovor ili odgovor koji očekujete od nekog. Privatnici ulaze u znatno bolju poslovnu fazu. Mnoštvo obaveza, ali i vaša odlučnost da ih privedete kraju.
Zdravlje
I mentalno i fizički nešto zahtevniji period za vas.

 

DEVICA


Hrana
Ishranu pojačajte povrćem, naročito celerom, šargarepom, kukuruzom, kupusom. Biljna vlakna su neophodna za dobro varenje, pa u obzir dolaze i raznovrsne integralne žitarice. Umanjite unos mesa.
Ljubav
Dobar period za dogovore svake vrste. I one najsitnije, na dnevnoj bazi – ali i one krupne koji donose isto tako krupne zajedničke odluke. Vaše reči i postupci sada zaista imaju veliku snagu. Isto tako – ukoliko je postojao bilo kakav problem, kompleksno pitanje ili sumnja – sada je pravi trenutak da se iskomunicira, jer ćete čuti i razumeti jedno drugo i bićete spremni da pronađete zajedničko rešenje. Slobodne Device – vaš društveni život je aktivan, živahan i pun dešavanja, pa i novih interesantnih ljudi. Susret ili kontakt sa bivšim partnerom ili simpatijom samo će vam pokazati da je odluka o odvajanju bila ispravna.
Posao
Pred vama je sedmica u kojoj ćete pričati, dogovarati se, sastančiti, baviti se papirološkim i administrativnim pitanjima, u kojoj ćete juriti – i svugde stizati na vreme. Vaš fokus i organizovanost su sada besprekorni, sve uspevate da uklopite i rešite na pravi način – pa slobodno možete da računate na uspeh i više nego solidnu realizaciju. Odnos sa kolegama i saradnicima je više nego konstruktivan, a gde je dobar dijalog i razumevanje – postižu se i dobri dogovori. Novac – zarade ok, troškovi – klize pare....
Zdravlje
Viroze ili prehlade.

VAGA


Hrana
Dosta oscilacija apetita, ali I mogućnost za variranje kilaže. Dok u nekim trenucima postoji umerenost, ima I onih u kojima ste u stanju da „slistite“ sve što je pred vama.
Ljubav
Znatno, znatno bolja situacija u vašim partnerstvima. U stvari – možda se suštinski ništa nije značajno promenilo u odnosu na prethodni period, ali u vašoj glavi je nirvana. Vi ste veseliji, raspoloženiji, opušteniji, rasterećeniji, pokrenuli ste se....i ukoliko i voljena osoba ume da prihvati ovu igru – sve će biti na svom mestu i kako treba. U svakom slučaju – partner će malo mračiti, ali ćete vi svetleti – i uglavnom ćete se pronaći negde na sredini. Slobodne Vage – pred vama je jedna fina nedelja u kojoj se može i zabaviti i provesti i putovati i družiti se, ali se isto tako – može i baš fino i slatko flertovati.
Posao
Talas dobre energije, motivisanosti i entuzijazma zapljusnuće vas tokom ovog perioda. Posla ima, obaveza ima – ali vi to tako lepo i lako završavate (bar tako izgleda onima koji su oko vas) ne skidajući osmeh sa lica i ne gubeći ni gram pozitivne energije. I te neke baš baš važne obaveze ili dogovore – uspećete da na pravi način privedete kraju. Ovo je dobra nedelja da se dobije neka zaostala isplata, da se naplati staro dugovanje ili da bude više novca na konto vašeg posla. Taman prilika da više potrošite.
Zdravlje
Moguće prehlade ili povremene glavobolje.

 

ŠKORPIJA


Hrana
Pored Merkura – i Sunce ulazi u vaš znak, pa ćete energije imati na pretek. Neko da energično vežba i isto tako energično vodi računa o svakoj kaloriji.....a neko da energično tamani sve pred sobom.
Ljubav
U utorak, 22. oktobra, ulazak Sunca u vaš znak otvara sezonu Škorpija. A istovremeno otvara period kada vrlo dobro znate šta želite, ali i period kada ste sebi najbitniji i radićete tačno ono što vama odgovara, onda kada vam to odgovara. Koliko god da su emocije prema voljenoj osobi jake, sada ste sebi na prvom mestu. Ako ste i partneru na prvom mestu – onda odlično. Vi ćete voleti strasno, ali ako vam nešto ne bude po volji – i te kako ćete umeti da odbrusite....ili da zaćutite. Slobodne Škorpije – pravi susret u pravom trenutku. Neko će susresti bivšu simpatiju, a neko će otvoriti nova ljubavna „bojišta“.

Posao
U poslu dajete pun gas i biće teško pratiti vaš tempo. Dobra organizacija, koncentracija, fokus i velika energija biće sastavni deo vaše svakodnevice. Period kada ste zaista budni i kada jednu po jednu prepreku savladavate. Komunikacija sa saradnicima odlična, a postoji i mogućnost bitnih dogovora i potpisivanja ugovora koji su vam od značaja. Ovih dana obaveze čistite kao metlom. Nećete moći da se požalite na stanje finansija – novac pronalazi put do vas u većoj meri nego inače.
Zdravlje
Umorni ste, ali idete preko svojih granica.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker