zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 7. do 13. oktobra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 7. do 13. oktobra.

Šta vam donosi nedeljni horoskop za nedelju pred nama?
Šta vam donosi nedeljni horoskop za nedelju pred nama?foto: Shutterstock/altafulla

LAV

 

Hrana

Svaki čas ćete posezati za hranom, svaki čas nešto grickati. Privlačiće vas i hrana koja je jako začinjena, pikantna. Jači ukusi vam sada prijaju. Umesto slatkiša – uzimajte južno voće, naročito mandarine.

Ljubav

Preosetljivi ste ovih dana i lako reagujete i sa razlogom, ali i bez njega – možete svaku reč voljene osobe doživljavati kao neki vid kritike na vaš račun, svaki postupak druge strane kao nešto što je usmereno direktno na vas. U suštini, vi lično ste nemirni iz ko zna kojih razloga, pa zato i postoje te pomalo burne reakcije na nešto što realno možda i nije toliko strašno (ili nije strašno uopšte). Posebno mogu biti nemirni oni Lavovi koji imaju neka unutrašnja preispitivanja ili koji su u bilo kom vidu tajnog odnosa. Slobodni – osoba koja vam se dopada verovatno nije slobodna. To vas i nervira, ali vas i privlači.

Posao

Neki vid neizvesnosti ili možda osećaj da kasnite po nekim pitanjima – može stvarati tenziju unutar vas, a neke i podstaći na odluke koje možda i nisu u potpunosti i do kraja promišljene. Ne saplićite sami sebe i ne žurite nigde – to može doneti više štete nego koristi. Otvara se pred nekima od vas prilično korektna poslovna ponuda, ali ili vam uslovi ne odgovaraju u potpunosti ili niste sigurni u stabilnost dogovora. Neka administrativna pitanja idu ka rešavanju, a komunikacija sa saradnicima se poboljšava.

Zdravlje

Respiratorne smetnje, sklonost povredama.

 

DEVICA

 

Hrana

Energiju trošite nemilice i zaista vam je potrebna raznovrsna hrana, količinski obilnija, da biste imali dovoljno snage I elana za sve. Pored redovnih obroka, ubacite i užine – voće I koštunjave plodove.

Ljubav

Ako baš ne budete zapeli da tražite razlog da budete nezadovoljni ili nervozni – imaćete dosta korektnu situaciju sa voljenom osobom. Komunikacija između vas dvoje je dobra a ukoliko je vaš odnos zapao u neki, pomalo statičan ili dosadan, rutinski period – sada možete da se pokrenete, oživite ga. A ništa ne bi falilo ni da se prisetite emocija i strasti – stoje one ispod površine i sada ih je lako probuditi. Slobodne Device – neko ulepšava vaše dane. Ok, to mogu biti i vaši prijatelji i kontakti sa njima – ali ima prostora da se ovde „provuče“ i neko ko vas intrigira, ko vam je primamljiv i sa kim je slatko flertovati.

Posao

Neke vama važne situacije, obaveze, projekti, administrativna pitanja i dozvole ili dogovori – ovih dana će se finalizovati. Neće to ići jednostavno, biće oscilacija i rešavanja situacija u hodu – ali Device mogu da očekuju uspeh. Sada je dobar period i da pokrenete neko dodatno poslovno angažovanje – i obezbedite sebi više novca na računu. Mudri potezi sa vaše strane, prepoznavanje pravog trenutka, ali i više nego dobra komunikacija sa svima sa kojima ste u kontaktu – biće više nego izraženi ovih dana.

Zdravlje

Dobro ste. Možda povremene stomačne tegobe.

 

VAGA

 

Hrana

U ovoj sedmici vaš apetit će biti pojačan i teško ćete ga držati pod kontrolom. Mamiće vas zalogaji, slatki i slani i non stop ćete nešto grickati između obroka. Više tečnosti! – ali ne gazirana pića.

Ljubav

Nešto će vas ovih dana nervirati – ponekad će to biti voljena osoba, ponekad situacije (ili ljudi) na poslu, a ponekad i dešavanja u porodici ili neki član familije. U svakom slučaju – sve će ovih dana pokazivati tendenciju da vam skakuće po živcima. Da li se možete izboriti sa svim ovim? Pa naravno da da. Ponekad ćete balansirati i prilagoditi se, ponekad „oduvati“ nekog na keca, ponekad će vaš pogled biti dovoljan da osoba preko puta vas ućuti – različite situacije, pa različita i vaša ponašanja. Ali mir ćete postići. Makar svoj. Slobodne Vage – neko vas privlači, ali istovremeno i odbija. Strasti vam mogu pomutiti razum.

Posao

Neće vam prijati neke osobe na poslu – biće nervozne, razdražljive, previše kritičarski raspoložene, smetaće vam njihova netaktičnost. Ali, umete vi sa takvima da izađete na kraj – neke ćete „poklopiti“ rečima, neke delima. Bitno je da ćete vi umeti da radite u svom interesu i da postignete dobre rezultate. Dogovori, posebno oni sa ljudima sa kojima se razumete „na prvu“ će ići bez ikakvih problema i zastoja. Moguće su i nove saradnje, a posebno dobro je postavljen svaki vid interakcije sa strancima.

Zdravlje

Pojačana nervoza, mogućnost povreda.

 

ŠKORPIJA

 

Hrana

Čas jedete redovno, kvalitetno....čas vas okolnosti uhvate „u mašinu“ pa zaboravite na hranu ili glad zadovoljavate brzim obrocima ili grickalicama. Takođe, uhvatila vas je pomama za slatkišima….

Ljubav

Voljena osoba vas iritira, voljena osoba vam povremeno budi sumnju, voljena osoba pokreće nemire u vama. I sve je to tačno – ali voljena osoba vam donosi i cunamije emocija i strasti, voljena osoba vas podržava, sa voljenom osobom se razumete bez i jedne izgovorene reči. U suštini, duboke i snažne reke bliskosti teku između vas dvoje – to što se povremeno pojavljuju talasi nije ništa strašno – isplivaćete, kao i milion puta do sada. Slobodne Škorpije – neko vas mami i prija vam. Neko je pokrenuo i uključio sva vaša čula i osećanja. Ok, iz nekog razloga vi smatrate da ovo nije savršena priča. Možda i nije. Ali je ipak vaša.

Posao

Opterećeni ste nekim situacijama, one vam vise nad glavom i ne daju vam mira. Kod nekih Škorpija je ovo odluka o promeni koja „visi u vazduhu“ i biće dovoljan samo mali podsticaj da prelomite. U dobrom ste periodu da stremite ka svojim ciljevima, ka ostvarenju svojih ambicija – pa čak i ako to znači presek i vaš odlazak. Generalno gledano – u ovoj sedmici umete da se izborite sa svakom situacijom i svakom osobom. U nekim slučajevima „na finjaka“, u drugim – vrlo odlučno i direktno u metu.

Zdravlje

Niste loše, ali ste ipak dosta energetski istrošeni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker