zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 9. do 15. septembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 9. do 15. septembra.

Šta vam donosi nedeljni horoskop za sedmicu pred nama?
Šta vam donosi nedeljni horoskop za sedmicu pred nama?foto: Shutterstock / Ekaterina Pokrovsky

LAV

Hrana

Pomozite sebi i svom organizmu i izbacite sa jelovnika one namirnice za koje znate da baš i nisu zdrave. Dakle, smanjite začine, jedite manje masnu hranu i odreknite se ponekog slatkiša...

Ljubav

U emotivnim odnosima situacija nije loša, a ima prostora da bude i bolja. A da bi stvari funkcionisale bolje, lakše i lepršavije između voljene osobe i vas – treba da se razgovara. I ne mora da se priča o ozbiljnim ili teškim temama – one neka ostanu za neki drugi put – sada bolje razgovarajte o tome šta bi vas kao par radovalo, opustilo, zabavilo, šta bi vam donelo dobru energiju i smeh. A kada popričate – e, onda to sprovedite u delo. Slobodni Lavovi – jako lepo vam je naglašeno polja prijatelja i druženja, kao i polje aktivnosti, susreta. Spojite ta dva i dobili ste dobru zabavu i mnogo flerta u najavi!

Posao

Najveći pritisak na vas je popustio, u ovu sedmicu već ulazite rasterećeniji i sa boljom energijom. I neće vam ništa biti teško – bićete u pokretu, rečiti, ubedljivi i sposobni da iskomunicirate i sa onim najzahtevnijim saradnicima i okrenete „vodu na svoju vodenicu“, bićete motivisani i puni elana. Imate više nego dobre prilike da tokom ove nedelje pravite baš dobre dogovore, ali i da solidno zaradite. Poslovna putovanja će se pokazati kao prilično uspešna. Nije vam loš period, navalite i zaradite!

Zdravlje

Ako malo povedete računa o ishrani i nešto više se krećete – bićete skroz ok.

 

DEVICA

Hrana

Preporučuju vam se kuvana jela, i to najviše supe i čorbe u kombinaciji mesa sa više vrsta povrća koje će vam donositi energiju. Nešto više vas mame slatkiši ovih dana – i to je ok, samo ne preterujte.

Ljubav

Merkur, vaša planeta – ponovo je u vašem znaku, a pošto vam je i Sunce tu – sve ćete videti jasno i bistro, misli će biti čiste i precizne, a reči – tačno u metu. Iskoristite ovaj period da napravite pozitivnu promenu i dobre pomake u partnerskim odnosima – da rešite, pokrenete na bolje. Vi sada možete biti inicijator i nekih lepih zajedničkih dešavanja, ali i rešavanja tema i pitanja koja su vam kao paru od važnosti. Slobodne Device – nemojte dozvoliti da vas prošla emotivna iskustva ograničavaju, blokiraju, plaše. Prošlost vam je donela iskustvo koje sada možete primeniti u novim ljubavima, novim počecima.

Posao

Dobar je trenutak da se napravi poslovna promena ili da joj se makar ozbiljnije krene u susret, pogotovo ako već neko vreme imate osećaj da se vrtite u začaranom krugu u kojem se pritisak na vas pojačava, a posao vam više ne donosi osećaj svrhe i zadovoljstvo. Niko ne može da vam obeća laganu promenu, ali je sigurno da vam je ona potrebna. Po pitanju finansija bićete prilično zadovoljni – prilivi su ujednačeni, a moguće je da neki od vas u ovoj sedmici budu i nagrađeni ili dobiju novac od dodatnog posla.

Zdravlje

Malo ste umorni, ali ste dobro.

 

VAGA

Hrana

Ovaj vam period daje potrebu za promenama i želju da se osećate, ali I izgledate najbolje što možete. Zato – treba izbaciti grickalice, slatkiše, gazirane napitke, ali I previše začinjenu I premasnu hranu.

Ljubav

Slobodne Vage će privlačiti poglede. A kako i ne bi – u ovom je periodu vaš šarm na vrhuncu, pa ako dodamo na to još i lepršavost, slatkoću, po koji osmeh tamo, flertovanje i koketiranje ovamo – nema šanse da prođete neprimećeno. Neki od vas će se baš ovih dana zaljubiti ili uploviti u novu vezu – i to neće biti loše ljubavne priče ni malo. A drugi će pak izabrati da uživaju, druže se i putuju, da se zabavljaju i da o ljubavi ne razmišljaju mnogo. Zauzete Vage – partner će imati nekih svojih ličnih dilema, trilema, problema – ali to neće uticati na vaš odnos. Eventualno može da vas iznervira na kratko, i to je to.

Posao

Ovaj vam period baš baš ide na ruku po pitanjima posla. Ako imate novu ideju ili poslovni plan – sada je trenutak za realizaciju. Ukoliko želite da proširite poslovanje, da radite dodatni posao, da sklopite novi dogovor, ukoliko želite da pregovarate sa inostranstvom ili da poslovno putujete – sada je vreme. Čak i da ne uradite ništa – pratiće vas olakšane poslovne okolnosti, sve će ići jednostavnije i završavati se brže. Predlog – naučite nešto novo sada, dopunite svoje znanje – koristiće vam.

Zdravlje

Dobro ste.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Manji problemi sa varenjem mogu vas pratiti tokom ove sedmice. Meso vam je neophodno, ali i povrće, integralni pirinač, hleb i peciva od zdravog brašna. Jedite jabuke, smokve, suve šljive.

Ljubav

Dobar odnos Marsa i Merkura – doneće prave reči, ali i pravi trenutak za inicijativu, uobličiće na pravi način vaše misli, dela, postupke, emocije. Sada je baš dobar trenutak da pokrenete promene (pozitivne, naravno) u partnerskom odnosu – a i voljena osoba će to bez zadrške prihvatiti. Čak su i strasti taman kako treba – da dodatno ulepšaju ovu sedmicu. Slobodne Škorpije – vaš društveni sektor se pokreće na pravi način, stalno se nešto dešava, u kontaktu ste sa osobama koje vam prijaju i koje vas inspirišu. Ako vam se neko dopada – sve ide nekim lepim tokom, taman onako kako treba.

Posao

Posao vas ovih dana baš hoće. Doduše, nisam sigurna koliko vi hoćete njega (bar ne u ovoj količini), ali obzirom da je povećana količina obaveza direktno povezana sa povećanom količinom novca u vašem džepu – nekako ćete se snaći. Ipak, koliko god da obaveza ima – one će nekako teći. Jer, ova sedmica će vam doneti i saradnike sa kojima se razumete i kopčate „na prvu“ i sa kojima svaki dogovor funkcioniše, doneće vam povoljnosti i olakšanja. A doneće vam i neke nove ideje koje ćete brzo aktivirati.

Zdravlje

Dobro ste. Eventualno oko vikenda – manja prehlada ili stomačne tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker