astro prognoza

Nedeljni ljubavni horoskop od 1. do 8. septembra: Koga očekuje period ispunjen flertom, a čijoj ljubavi se bliži kraj?

0

Šta su nam zvezde pripremile u ovoj nedelji?

Nedeljni ljubavni horoskop od 1. do 8. septembra
Nedeljni ljubavni horoskop od 1. do 8. septembrafoto: Shutterstock / Billion Photos

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

 

Ove nedelje, ljubavni život vam može doneti osećaj slobode i avanture. Ako ste u vezi, planirajte zajedničke aktivnosti koje će uneti svežinu u vaš odnos. Slobodni Strelci, vaša energija i entuzijazam će privući nove osobe u vaš život. Spontanost će vam doneti mnogo zadovoljstva.

 

Jarac (22. decembar - 19. januar)

 

Ljubavni život ove nedelje može zahtevati malo više truda. Ako ste u vezi, fokusirajte se na rešavanje problema koji su se pojavili. Slobodni Jarčevi, moguće je da ćete sresti nekoga ko vam pruža stabilnost i sigurnost. Ipak, nemojte žuriti sa donošenjem odluka.

 

Vodolija (20. januar - 18. februar)

 

Ove nedelje, ljubavni život vam može doneti neočekivane promene. Ako ste u vezi, budite spremni da eksperimentišete i unesete nešto novo u vaš odnos. Slobodne Vodolije, vaša originalnost će privući osobe koje dele vaše interese. Ljubav može doći iz potpuno neočekivanog pravca.

 

Ribe (19. februar - 20. mart)

 

Ove nedelje, ljubav će biti ispunjena nežnošću i romantikom. Ako ste u vezi, provedite što više vremena sa partnerom u intimnoj atmosferi. Slobodne Ribe, vaša senzualnost će biti neodoljiva i lako ćete privući pažnju. Ne bojte se da pokažete svoje prave emocije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

makonda-tracker