horoskop

Novčani horoskop od 2. do 8. septembra: Ovnovi, ne srljajte u finansijsku propast, Blizance čeka veliki dobitak!

0

Problemi sa novcem skoro uvek teško pogađaju samopoštovanje, raspoloženje i motivaciju.

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. SEPTEMBRA
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. SEPTEMBRAfoto: Shutterstrock / Luis Molinero

Lav


Lavov očekuje veliki finansijski uspeh. Samopouzdanje u ovako teškim vremenima biće glavni katalizator uspeha. Energija ovih ljudi, zajedno sa nepokolebljivim samopouzdanjem, je ono što im može pomoći da se izvuku iz finansijske rupe ili postanu najbolji zaposleni u timu. Novac će ih privlačiti kao magnet. Sada je najvažnije da se ne plašite novih obaveza i da ne stavljate tekuće zadatke u zadnju fioku.

 

Devica


Devica će ove nedelje imati mnogo finansijskih mogućnosti. Morate se što manje fokusirati na pretresanje duše, obraćajući pažnju samo na kritike pametnih ljudi. Znanje je moć, tako da morate da učite i poboljšate svoje veštine dok je Merkur u najboljoj poziciji tokom cele godine. Što se tiče potrošnje, ove nedelje astrolozi savetuju Devicama da ulažu u sebe. Možete potrošiti novac na zabavu, menjajući izgled.

Vage


Vage treba da se pripreme za uspon Venere, jer će se njihovo biopolje višestruko pojačati. Planeta voli kada je dom Vaga uredan i čist, pa će to svakako uticati na njihov finansijski uspeh. Kada imate posla sa negativnim ljudima, teškim klijentima i neprijateljima, preporučljivo je pokazati uzdržanost. Biće mnogo snage i dovoljno za sve - za odmor, rad, pregovore. Možete menjati valutu, vršiti depozite, kupiti nešto skupo.

 

Škorpija


Planete će pomoći Škorpionima da povećaju svoju pažnju i produktivnost. Ove nedelje će imati uspeha. Na pozadini neuspeha drugih ljudi, imaće priliku da zarade više nego inače. Sreće nikada ne može biti previše, pogotovo sada - u dinamičnom i veoma važnom vremenu. Moguće je da će se život Škorpije okrenuti u novom pravcu. To će u velikoj meri zavisiti od odluka koje se sada donesu. Finansijski sektor mora da cveta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker