zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 1. septembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju u nedelji od 26. avgusta do 1. septembra.

Šta vam donosi nedeljni horoskop ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop ove sedmice?foto: Subbotina Anna/Shutterstock

LAV

Hrana

Mogući su poteškoće sa varenjem, zato izbegavajte preobilne obroke, tešku i premasnu hranu. I dalje je potrebno akcenat baciti na voće i povrće, a vašem stomaku će prijati i supe, čorbe, lagana variva.

Ljubav

Imaćete osećaj da vam se sa voljenom osobom ponavljaju jedne te iste stvari, situacije, teme. Kao da ste se zaglavili i zapetljali i nikako da se raspetljate. Koja god da to tema ili pitanje opterećuje partnera i vas, koja god stavka čini da se stalno saplićete – rešiva je. Ali bi za to rešavanje bilo neophodno da prvo otvoreno popričate sami sa sobom, a onda i sa partnerom. Stvari su u principu vrlo jednostavne, samo mi volimo da ih maksimalno iskomplikujemo. Slobodni Lavovi – ako želite kontakt sa nekim, pa pokrenite ga. Ako čeznete da vidite nekog, pa izvolite – recite to. Sedite i čekate a ni vi sami ne znate šta.

 

Posao

U jednom trenutku će vam mozak raditi sto na sat, brzo i besprekorno ćete obaviti svaku obavezu, svaki dogovor. U drugom – jezik će vam se zapetljati, sami ćete sebe uspeti da sapletete, nećete uspevati da se organizujete niti fokusirate ni na šta. Takva vam je ova nedelja, čudna i promenljiva a ista takva je i vaša energija i način funkcionisanja. One poslovne „repove“ koje vučete – završavajte u ovoj sedmici, ako do sada niste uspevali – sada hoćete. Finansije će nešto malo živnuti i pokrenuti se.

Zdravlje

Sitne zdravstvene tegobe, ništa strašno.

 

DEVICA

Hrana

Dobar je momenat da započnete sa dijetom ili novim režimom ishrane. Savetuje vam se više voća, a manje mleka i mlečnih proizvoda. Mesni proizvodi u umerenim količinama, a meso grilujte ili barite.

Ljubav

Još uvek je aktuelan kompleksan ljubavni period kod zauzetih Devica i tek ćete od 04-og septembra ući u donekle mirniju fazu. Ovo je jedan od onih perioda koji „lome“ i preispituju odnose ali i period u kojem se prave duboke i suštinske promene i u kojem se odvaja žito od kukolja. Ono što nije za vas i nije više vaše i treba da ode, da bi se napravilo mesto za nove ljude i nove ljubavi. Ali isto tako, ovo je i vreme u kojem se udružuju snage i prave značajni koraci u vezi. Slobodne Device – nije problem u novim ljubavima, jer one mogu pronaći put do vas sada. Budite realni u očekivanjima, pa problema neće biti.

Posao

Kao i u emotivnom delu – i u poslovnom je došlo vreme da se prave velike promene. Sada mnogo jasnije sagledavate i svoje pozicije i sve ono što ste postigli do sada i od vas zavisi da li ćete se zadovoljiti trenutnim stanjem ili ćete težiti da ostvarite više. Već neko vreme unutar vas „kuva“potreba da iskoračite i napravite veći poslovni zaokret i već ste negde blizu značajnih odluka. Pratite situaciju i prilagođavajte joj se. Dobar period da se lepo zaradi.....i još lepše potroši.

Zdravlje

Ukoliko ste imali zdravstvenih tegoba, oporavak ide nešto sporije.

 

 

VAGA

Hrana

Manje mesa i mesnih prerađevina, ali ribu možete konzumirati u neograničenim količinama. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko i jogurti. Od povrća – prijaće vam keleraba, kupus, zelena salata, krastavci.

Ljubav

Do polovine sedmice nećete se osećati udobno u sopstvenoj koži – smetaće vam, žuljati vas, iritirati. U suštini – smetaće vam mnogo toga kod vas, kod partnera, u vašem odnosu. I o tome što smeta treba razgovarati i sa sobom i sa partnerom, ali i potražiti savet od prijatelja, od onih koji vas najbolje poznaju. I sve to što budete izrekli učiniće da se tereti sa vas skidaju, spadaju, da se osećate rasterećeno. Ulazite u bolju emotivnu fazu, onu u kojoj najviše volite sebe. I činite sve ono što je potrebno da biste bili srećni. Slobodne Vage – pred vama je dobar ljubavni period, vreme za velike i sjajne emotivne priče.

Posao

Oni sa kojima radite i sarađujete će vam otežavati svakodnevicu. Neko nekolegijalnošću, neko pokušajima da vas izmanipuliše, neko sporošću, neko zahtevnošću, neko time što će vam tovariti svoje obaveze. Pred vama je jedna ozbiljna i ne baš lagana sedmica u kojoj ćete ići preko svojih snaga da biste završili sve ono na šta ste se obavezali. Dinamični i aktivni dani koji vas hoće umoriti, ali ćete ovu sedmicu zatvoriti više nego zadovoljni. Otvara se period nešto boljih zarada za vas.

Zdravlje

Fizički ste uglavnom dobro, ali ste mentalno opterećeni i umorni.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Izbegavajte mahunarke, kupus, mlečne proizvode (sem probiotik jogurta), jake začine, gazirane napitke. Odgovaraju vam tikvice, pečurke, patlidžan, krastavci, šargarepa, krompir. Od voća – breskve, dinje.

Ljubav

Vi ćete biti pomalo pogubljeni – svakodnevica i obaveze u njoj razvlače i vas i vaše živce na sto strana odjednom - trčite, letite, jurite, ništa ne stižete a sve postižete. Partner je tu da vas „uzemlji“, da bude vaš glas razuma, da vas shvata i onda kada vi ne shvatate sami sebe, da vam bude podrška i rame na koje se možete osloniti. Prilično težak zadatak, zato se potrudite da ne otežavate dodatno voljenoj osobi. Slobodne Škorpije – interesantan i neobičan sled događaja može doneti isto tako interesantnu i neobičnu osobu, nekog ko jako brzo može zagospodariti vašim mislima....i vašim srcem.

Posao

Niste baš u nekom posebnom radnom raspoloženju ovih dana – suviše ste rasplinuti, rasuti, teško vam je da se fokusirate, organizujete, sastavite. Skačete sa jedne obaveze na drugu pokušavajući da paralelno funkcionišete na više strana. Kreativci će se bolje snalaziti u ovakvim okolnostima, ali ako vaš posao zahteva preciznost i fokusiranost – možete ili praviti greške ili će vam trebati mnogo više vremena za sve. Do vas sredinom sedmice može doći interesantna poslovna ponuda o kojoj vredi razmisliti.

Zdravlje

Polovično.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker