ples planeta

Najtačniji nedeljni horoskop: Astrološka prognoza za svaki znak Zodijaka (od 29. jula do 4. avgusta)

0

Ko će u narednim danima jesti više nego inače, a ko konačno uplovljava u mirnu luku? Pogledajte šta astrolog predviđa za narednih nedelju dana.

Rakovi će pokušati da se fokusiraju na situacije/obaveze koje su od važnosti
Rakovi će pokušati da se fokusiraju na situacije/obaveze koje su od važnostifoto: Billion Photos/Shutterstock

LAV

Hrana

Prijaće vam lagani obroci koje ćete uzimati češće tokom dana. Neka to budu tri glavna obroka I makar par užina koje se mogu sastojati I od šake orašastih plodova ili male činije voćne salate.

Ljubav

I Sunce i Venera u vašem znaku „garantuju“ da ste u periodu koji vam donosi više zadovoljstva i dobrih momenata, ali i ljubavnih šansi. Te šanse u ovoj sedmici, obojene Venerinim kvadratom sa Uranom – će biti neočekivane, neplanirane, bez mnogo razmišljanja i kalkulisanja – samo će osećaji i hemija raditi. Ovo su aspekti svežeg vazduha u vašem ljubavnom životu – pa udahnite duboko, napunite pluća. Što se tiče zauzetih – ovo vam je povoljno vreme i za jačanje strasti, ali i za uzbudljive momente koji povoljno deluju na vaš odnos. Ne komplikujte, samo što više uživajte. Ako niste do sada – pravac na odmor!

Posao

Nerviraće vas troškovi koje ne možete da kontrolišete – za automobil, za neki aparatić koji odbija poslušnost pa treba zvati majstore, za izlazak (u kojem ćete potrošiti više nego što ste planirali)….a ni redovni izdaci neće biti baš mali. Dobro je što vas u ovom periodu hoće pare, pa se ti troškovi ipak pokrivaju. Što se posla tiče – situacija je dobra dokle god svoj temperament držite pod kontrolom. Neočekivane povoljnosti ili podrška od strane šefova za vaše ideje ulepšaće vam radnu sedmicu.

Zdravlje

Dobro.

DEVICA

Hrana

 

Više tečnosti – voda sa malo limunovog soka vas može baš lepo osvežiti, kao I ledeni čajevi. Takođe – lubenice, dinje, grožđe. Generalno – više sezonskog voća I povrća će vašem organizmu prijati.

Ljubav

Vi ćete imati potrebu da pričate – I o onim lepim I dobrim situacijama I dešavanjima sa voljenom osobom, ali I o temama koje vas žuljaju Ili koje hoćete da isterate na čistac. Vi ćete imati potrebu….ali nisam sigurna da će to isto važiti I za vaše dražesno biće. Tako da ćete povremeno imati osećaj da samo vodite monologe, a da voljenoj osobi – na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Slobodne Device – neki zanos se sada može pokrenuti – mešavina strasti, emocija, uzbudljivosti I sa daškom zabranjenog voća- miks koji garantuje da ćete teško uspeti da odolite. A I zašto biste odoljevali – ma, uživajte.

Posao

U svakoj konverzaciji ili dogovoru – vi ćete biti u pravu. No, to što ćete biti u pravu ne znači da ćete imati pred sobom jednostavnu sedmicu, naprotiv. Biće saradnika koji ne priznaju argumente i činjenično stanje – već vrte neku svoju priču. Vaše je da ne gubite strpljenje, ali ni volju da izgurate ono što želite. Ono što je bitno jeste da ste u periodu kada ste ažurni, vrlo praktični i dobri u obavljanju obaveza, imate sposobnost, volju i razum na svojoj strani. A to je sve više nego dobra polazna osnova za rezultate.

Zdravlje

Mentalno opterećenje.

 

Drage Device, u svakoj konverzaciji ili dogovoru – vi ćete biti u pravu.
Drage Device, u svakoj konverzaciji ili dogovoru – vi ćete biti u pravu.foto: Roman Lacheev / Alamy / Alamy / Profimedia

VAGA

Hrana

Vrlo ćete voditi računa o ishrani, a ukoliko ste na nekom režimu dijete – to vam neće teško pasti jer ćete brzo videti rezultate. Vaša slaba su tačka slatkiši I povremeno zaista ne možete da im odolite.

Ljubav

Ovo je period u kojem treba uživati, opustiti se, rasteretiti telo I dušu I što više vremena provoditi sa voljenom osobom u aktivnostima koje vam prijaju. Izlazite, skitajte, otputujte I pokažite koliko ste bitni jedno drugom. Nije trenutak da se opterećujete razmišljanjima, da analizirate svaku sitnicu, svaku partnerovu reč ili postupak. Slobodne Vage – period koji aktivira vašu društvenost, koji vas pokreće i donosi ne samo uživanje, već i jake mogućnosti za koketiranje, flertovanje. Vage će biti aktivne i preko društvenih mreža i aplikacija – definitivno očekujte talas udvarača – a vi odaberite ko je po vašoj meri.

Posao

Previše planova, pa se lako možete rasplinuti u organizaciji. Zato odredite prioritete I fokusirajte se na njih. Možete biti napeti I nestrpljivi zbog nekih situacija koje su van vaše kontrole trenutno – iako ulažete dosta energije, niste u potpunosti zadovoljni rezultatima, mada su oni realno gledano – više nego solidni. Šta više, neki od vas sada mogu značajnije popraviti svoje poslovne pozicije. Novčani prilivi su u ovom periodu dobri, pa I pored povećanja izdataka – možete da kažete da ste u stabilnoj situaciji.

Zdravlje

Mentalno opterećenje.

ŠKORPIJA

Hrana

Čim ste više poveli računa o ishrani – primećujete da vam je varenje bolje. Potrebno je da nastavite sa zdravijim režimom ishrane, a ako ništa drugo – svedite na najmanju meru mlečne I mesne proizvode.

Ljubav

Ni partner ni vi niste u onoj svojoj, pravoj energiji jer ste oboje opterećeni što privatnim, što poslovnim obavezama, temama I dilemama. Stabilnim parovima to neće smetati da, iako okruženi nemirima – imaju svoju malu oazu sreće, zadovoljstva, strasti. No, kod drugih će biti prisutne veće oscilacije – pa će ići iz strasnog voljenja u strasne rasprave. Iz divnih raspoloženja u nervozu. Iz mira u nemire. Slobodne Škorpije – zbunjeni ste ponašanjima osobe koja vam se dopada. Niste sigurni da li se poigrava sa vama, da li samo hoće da se druži ili je istinski zainteresovana za vas. Vikend će razrešiti dileme.

Posao

Prisutna je znatna količina obaveza, a vama kao da to neće biti dosta – pa ćete sami sebi praviti dodatni posao. Bićete skloni rasplinjavanju na više strana, pa će to doneti da žurite da biste na vreme završili sve ono na šta ste se obavezali. No, koliko god ovo bio po malo haotičan I po mnogo neorganizovan period po vas – ipak će iznedriti neke više nego dobre rezultate. Neki dogovori, poslovi ili projekti koje u ovom periodu pokrenete – imaju tendenciju da budu više nego dobri. Finansije – prilično promenljivo.

Zdravlje

Osetljiv respiratorni sistem.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker