astrologija

Nedeljni horoskop Pavela Globe od 15. do 21. jula: Devicama jak Merkur donosi samopouzdanje, jedan znak čeka teško vreme

0

Saveti čuvenog ruskog astrologa pomažu mnogim ljudima da svake nove nedelje uspeju u ljubavi i poslu

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Billion Photos/Shutterstock

Strelac


Strelac će imati odličnu šansu da prevaziđe porodične nevolje i ispravi probleme u odnosima. Diplomatija će doneti uspeh. Ne preporučuje se nepoštovanje, zameranje ili kritikovanje ljudi bez nekog posebnog razloga tokom ovih sedam dana. Moramo da unesemo pozitivnost u ovaj svet kako bi svet reagovao na potpuno isti način. Strelac će možda moći da pronađe odgovore na važna duhovna pitanja, postavi nove ciljeve i shvate svoje greške iz prošlosti.

 

Jarac


Jarčevi koji su zaleđeni na mestu i ne znaju šta dalje da rade možda će morati da rade na svojim izgledima. Za ove ljude period od 15. do 21. biće izuzetno dinamično vreme. Događaji, i to dobri, pratiće se vrlo brzo, a ponekad i neprimećeno. Možda će promene postati nepovratne, ali u tome ima mnogo pozitivnosti, jer svaka osoba treba da ide napred. Ova nedelja će naučiti Jarčeve da cene važnost trenutka.

Vodolija


Vodolija sada ne mora da juri rezultate - važno je da uživa u samom procesu. Univerzum će im pomoći da pronađu svoju pravu svrhu. Nezavisnost se podstiče, ali možete pribegavati pomoći voljenih, prijatelja i kolega. Pored toga, Vodolije sada neće biti toliko podložne uticaju energetskih vampira. Vodoliji će postati lakše da se oslobodi ljubomore i malodušnosti. U tome će im pomoći jednostavan dijalog sa nekom bliskom osobom.

 

Riba


Zvezde će pomoći Ribama da savladaju sve moguće prepreke na putu. U ljubavi ćete morati da se potrudite, ali u poslu i kućnim poslovima sve treba da ide kao sat. Samo treba da postavite važne ciljeve i ciljeve. Nedelja je savršena za introspekciju i duhovnu potragu. Ovo vreme može biti posvećeno kupovini, kućnim poslovima, čišćenju, promeni izgleda i ličnim stvarima. Ovo je povoljno vreme da promenite stil i kupite novu odeću.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker