astrologija

Nedeljni horoskop Pavela Globe od 15. do 21. jula: Devicama jak Merkur donosi samopouzdanje, jedan znak čeka teško vreme

0

Saveti čuvenog ruskog astrologa pomažu mnogim ljudima da svake nove nedelje uspeju u ljubavi i poslu

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Alliance Images/Shutterstock

Lav


Lavovi treba da usmere pažnju na najteže zadatke, jer ni oni neće uspeti da poljuljaju svoj pobednički duh. Ovo je dobro vreme za važne poduhvate.
Sve što Lavovima sada treba je da se otarase lenjosti i apatije. Sada je neverovatno vedro i pozitivno vreme u kome vredi preuzeti sve kućne poslove, iskoristiti svaku priliku u ljubavi i uložiti svu svoju snagu u rešavanju važnih stvari na poslu.


Devica


Od 15. do 21. jula Device mogu izgubiti želju za stereotipnim razmišljanjem, što je veoma dobro. Ovo će blagotvorno uticati na ljubavne veze i potragu za motivacijom. Ove nedelje će se povećati brzina donošenja odluka i inteligencija. Smisao za humor će vam pomoći da prebrodite teške trenutke i ostanete na površini i ostanete pozitivni. Umerena samokritika će takođe biti korisna. Sada možete bezbedno da verujete svojoj intuiciji zbog jakog Merkura.

Vage


Zvezde i planete Vage neće ostaviti bez sreće, pa će uopšte nedelja od 15. do 21. biti vreme novih dostignuća i stabilnosti. Bolje je da predstavnici ovog znaka sve planiraju unapred. Vaga će ogromnu dozu inspiracije dobiti od planeta i zvezda koje su još uvek u povoljnom položaju. Intelektualne sposobnosti Vage će se značajno poboljšati i njihovo pamćenje će se izoštriti, pa će predstavnici ovog znaka moći da rešavaju najteže probleme.

 

Škoprija


Škorpionima se od 15. do 21. jula savetuje da se oslanjaju ne samo na zdrav razum i logiku, već i na intuiciju. Venera će pomoći u borbi protiv umora i nervozne napetosti. Škorpijama će biti mnogo lakše da gledaju na svet i da se nose sa nevoljama. Povećana energija i dobro raspoloženje pomoći će vam da ostanete na vrhu. Ljudi oko vas će najverovatnije početi da više privlače Škorpije. Sada je bolje da se fokusirate na sopstvene težnje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker