ZVEZDE OTKRIVAJU

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 17. do 23. juna: Bikovi, potrošite malo novca na sebe, a ko treba da se čuva POHLEPE?

0

Astrološke prognoze Pavela Globe pomažu predstavnicima bilo kog horoskopskog znaka da uspeju u poslu i ljubavi svake nove nedelje

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Shutterstock / STEKLO

Saveti astrologa sugerišu kako da napravite akcioni plan i izbegnete nevolje. Ovo vreme neće biti najlakše, jer će Merkur postati veoma destruktivan, ali će, s druge strane, i Venera promeniti svoju energiju, ali u potpuno suprotnom smeru, postajući veoma kreativna.

 

Imaćemo mnogo snage da se odupremo nevoljama koje šalje Merkur. Predstojeća nedelja je u znaku velikih promena u životima svakog od nas. To znači da je vreme za oprez i oprez.

Ovan


Ovan će ove nedelje imati sreće u ljubavi. Za samce ovog znaka, Univerzum vam može dati osobu sa kojom mogu postići harmoniju i stvoriti jake odnose. Ovnu će biti potrebna odlučna akcija. Preporučljivo je da se ne udubljujete previše u kućne i nebitne stvari. Morate biti vidljivi, posećivati mesta sa puno ljudi, izgledati svetlo i privlačno.

 

Bik


Pozitivne promene obećavaju se onim Bikovima koji mogu da postignu unutrašnju ravnotežu. Vredi potrošiti malo novca na sebe - promenite frizuru, celokupnu sliku, ažurirate svoju garderobu. Pronalaženje nove motivacije, dobro raspoloženje i postizanje ciljeva doneće uspeh. U ovom trenutku se mogu doneti teške odluke, ali najbolje je to učiniti što je moguće pažljivije. Glavna stvar je da svoje odgovornosti i poslove shvatite ozbiljno.

Blizanci


Astrolozi i stručnjaci sajta dailihoro. ru savetuju Blizancima da budu što velikodušniji. Pohlepa ne mora da bude izražena u materijalnom obliku – potrebno je da pokušate da svojim voljenima posvetite svoje vreme i pažnju. Ova nedelja uglavnom nije pogodna za velike kupovine, romantične sastanke ili promenu ambijenta. Još uvek nema potrebe da ažurirate svoju garderobu ili da idete na dugo putovanje. Važno je raditi, ali, naravno, ne do iscrpljenosti.

 

Rak


U periodu od 17. do 23. juna, mnogi Rakovi će moći da pronađu srodnu dušu, prijatelja, istomišljenika ili osobu koja će u budućnosti postati dobar mentor. Rakovi će moći da prevaziđu melanholiju, usamljenost i malodušnost. Početak nedelje biće opasno vreme, ali tada pojačana aktivnost Venere može da prevaziđe energetsku iscrpljenost. Rakovi treba da se odmore na vreme i da ne gube vreme na stvari koje još nisu važne.

 

Nastravak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker