ZVEZDE OTKRIVAJU

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 17. do 23. juna: Bikovi, potrošite malo novca na sebe, a ko treba da se čuva POHLEPE?

0

Astrološke prognoze Pavela Globe pomažu predstavnicima bilo kog horoskopskog znaka da uspeju u poslu i ljubavi svake nove nedelje

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Oksana Lyskova / Alamy / Alamy / Profimedia

Lav


Da bi postigli najbolje rezultate, Lavovi ne mogu mirno da sede. Morate se prisiliti da radite, preuzmete inicijativu i budete fizički aktivni. Mala promena sredine, bez dugih putovanja, biće korisna. Astrolozi savetuju da posetite porodicu i prijatelje i posvetite im više pažnje. Intuicija može doneti uspeh Lavovima ove nedelje, ali bolje je ne slušati šesto čulo stalno.

 

Devica


Device, kao i Lavovi, treba da se oslanjaju na logiku u ljubavi i poslu. U teškim situacijama uvek treba ostati smiren kako ne bi pogrešili. U ovom periodu može se desiti mnogo toga što se predstavnicima ovog znaka neće dopasti. Univerzum će želeti da vidi više mudrosti u rečima i delima Devica. U poslu i na poslu biće vam potrebno više smirenosti. Bolje je za sada odložiti kupovinu.

Vage


Venera će pomoći Vagi da poveća energiju i vitalnost. Sreća će direktno zavisiti od motivacije i odlučnosti. Ljudi ovog znaka ne bi trebalo da dozvole da ih negativne misli vode. Sve u svemu, nedelja će biti odlično vreme da pronađete svoju srodnu dušu i steknete nove prijatelje. Potrebno je da komunicirate sa ljudima što je više moguće i češće, pokušajte da im pomognete u svemu. Na drugom mestu su finansijska pitanja i posao.

 

Škorpija


Škorpije mogu da obavljaju kućne poslove. Čistoća u kući privući će više sreće i dobrog raspoloženja. Posebna sreća čeka predstavnike kreativnih profesija i ljude koji se često moraju oslanjati na kreativno razmišljanje. Ove nedelje može doći do velikih promena koje će uticati na vaš lični život i porodična pitanja. Vredi se uključiti za najbolje. Usamljene Škorpije će moći da pronađu srodnu dušu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker