zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe do 6. do 12. MAJA: Bikovima će se život promeniti preko noći, a ko ne treba da RIZIKUJE?

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Kateryna Upit

Strelac


Sve oko Strelca će se transformisati i promeniti na bolje. Venera je jaka, baš kao i Merkur, što znači da dolazi prekretnica. Vreme je da proširite svoje vidike i borite se sa svojim strahovima. Nema potrebe za velikim rizicima. Ako preduzmete mere predostrožnosti, uspeh neće nestati. Postoji mogućnost da se sve preokrene u trenu, pa se za ovo treba unapred pripremiti.

 

Jarac


Razboriti Jarčevi mogu hrabro da deluju na osnovu inspiracije. U ovom slučaju, planovi će se realizovati mnogo brže nego inače. Slobodno vreme možete bezbedno da provedete sa porodicom i prijateljima. Morate voleti život kakav jeste, a da ne grdite sudbinu. Pozitivan stav će pomoći u rešavanju svih problema. Takođe je važno naučiti da verujete svom šestom čulu.

Vodolija


Izvor energije i vitalnosti za Vodolije biće njihove ambicije. Pogrešni prioriteti će uništiti samopouzdanje. Venera je jaka, pa je veća verovatnoća da će Vodolije dobiti dosta energije i moći da prebrode depresiju i bluz. Sada se ovim ljudima savetuje da ostanu mirni i ne iznose svoje probleme na javni sud.

 

Riba


Ribe ne bi trebalo nikoga da traže za pomoć, pogotovo ako definitivno mogu same da se izbore sa nevoljama. Moguće promene raspoloženja, povećana ranjivost, oštećenje pamćenja. To znači da ćete na poslu iu poslu morati da gledate u oba smera. Životne snage će polako nestajati i brzo će se obnavljati. Zato bi trebalo češće razmišljati o tome kuda usmeriti ovaj beskrajni tok energije i inspiracije.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker