zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 14. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, do 14. aprila.

Šta vas čeka ove nedelje?
Šta vas čeka ove nedelje?foto: Maria Markevich/Shutterstock

LAV

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, donoseći vam trenutak krize kako se vaše obaveze šire. Možda je to zbog finansijskih problema (nasleđe, hipoteka, podela imovine). Ako finansijska pitanja nisu relevantna, onda je ovo trenutak da upoznate osobu koja će vam u velikoj meri pomoći u karijeri ili rešavanju teškog problema.

 

U petak, 12. aprila, biće konjunkcija Sunca i Merkura, koja će doneti dijalog ili će vam neko od vaših prijatelja dati nagoveštaj koji će vam pomoći da povećate svoju popularnost. Moguće je dobiti obrazovnu ispravu ili međunarodni sertifikat.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u kvadratu Raka Sunce u Ovnu može doneti onlajn komunikaciju ili trening.

 

DEVICA

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, očekuje vas konjunkcija Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti pojavu osobe koja će uticati na promene u vašoj ljubavnoj sferi ili u vašem ličnom projektu. Ovo je takođe aspekt novog nivoa odgovornosti u vezi.

 

U petak, 12. aprila, doći će do konjunkcije između Sunca i Merkura, što će dovesti do dijaloga sa nekim iz vaše prošlosti. Ovo je takođe aspekt tajnog sastanka.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti susret sa prijateljicom ili ženom koja će pomoći da se preživi kriza ili stres. Odlični dani za sport ili kreativnost.

 

 

VAGA

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će doneti novu ozbiljnu odgovornost u poslu. Verovatna je pojava novog lidera ili autoritativne osobe.

 

U petak, 12. aprila, doći će do inferiorne konjunkcije između Sunca i Merkura, što će doneti dijalog sa vašim partnerom o vašoj budućnosti. Tu je takođe aspekt susreta sa prijateljima iz prošlosti.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti sukob sa ženom zbog karijere ili nekog porodičnog cilja u vezi sa nekretninama.

 

ŠKORPIJA

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti preuzimanje odgovornosti u ljubavi. Ako imate sopstveni posao, onda na ovaj dan možete dobiti ozbiljan status. Za Škorpije koje žele da zatrudne, dan može doneti začeće.

 

U petak, 12. aprila, biće konjunkcija između Sunca i Merkura, koja će doneti dijalog sa jednim od šefova. Ovo će biti karmički razgovor ili sastanak.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti komunikaciju sa ženom iz inostranstva koja će vam reći kako da rešite problem na poslu ili sa zdravljem. Možda će vam se javiti agent za nekretnine ili stanodavac.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker