astro prognoze

VIKEND HOROSKOP: Astro prognoza za kraj sedmice (6. i 7. aprila)

0

Proverite astrološke prognoze za svoj znak za vikend pred nama.

Šta vam donosi horoskop za vikend, 6. i 7. aprila?
Šta vam donosi horoskop za vikend, 6. i 7. aprila?foto: Shutterstock / simona pilolla 2

OVAN

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše emocije i skrivene strahove. Verovatno ćete raditi sa psihologom, ili ćete morati da se bavite pitanjima nekretnina.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući centar pažnje na vaše veze. Pored toga, možda ćete početi da izlazite sa nekim iz svoje prošlosti.

 

BIK

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, što će vam doneti fokus na vaše emocije u odnosima sa prijateljima, ili ćete se na seminaru na internetu zainteresovati za neka bliska psihološka ili medicinska pitanja.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući naglasak na vaše područje nesvesnog. Možete otići na neko lepo mesto, u prirodu. Verovatno ćete imati želju da smršate. Za mnoge Bikove, Venera može biti žena iz prošlosti koja je povezana sa dnevnim redom vaše budućnosti. Posmatrajte s kim počinjete aktivnu komunikaciju ovog dana.

 

BLIZANCI

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše emocije u vezi sa karijerom. Najverovatnije ćete uložiti volju i snagu da postignete neki važan rezultat. Takođe ovih dana ćete imati dve komunikacije sa ključnim muškarcima u vašem životu.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući naglasak na vaše odnose sa prijateljima. Ovog dana ćete verovatno otići u restoran sa prijateljem ili prošetati parkom.

 

RAK

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše vrednosti. Ovih dana ćete osetiti snažnu volju i ličnu srž. Verovatne su i konsultacije sa advokatom, psihologom ili osobom iz državnog sektora.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući centar pažnje na vašu karijeru. Takođe, do kraja aprila Venera će vas naterati na zaista velike izdatke koji su odraz vašeg statusa. U nedelju ćete verovatno upoznati ženu koja je za vas autoritet.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker