astro prognoze

VIKEND HOROSKOP: Astro prognoza za kraj sedmice (6. i 7. aprila)

0

Proverite astrološke prognoze za svoj znak za vikend pred nama.

Šta vam donosi horoskop za vikend, 6. i 7. aprila?
Šta vam donosi horoskop za vikend, 6. i 7. aprila?foto: Shutterstock / simona pilolla 2

OVAN

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše emocije i skrivene strahove. Verovatno ćete raditi sa psihologom, ili ćete morati da se bavite pitanjima nekretnina.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući centar pažnje na vaše veze. Pored toga, možda ćete početi da izlazite sa nekim iz svoje prošlosti.

 

BIK

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, što će vam doneti fokus na vaše emocije u odnosima sa prijateljima, ili ćete se na seminaru na internetu zainteresovati za neka bliska psihološka ili medicinska pitanja.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući naglasak na vaše područje nesvesnog. Možete otići na neko lepo mesto, u prirodu. Verovatno ćete imati želju da smršate. Za mnoge Bikove, Venera može biti žena iz prošlosti koja je povezana sa dnevnim redom vaše budućnosti. Posmatrajte s kim počinjete aktivnu komunikaciju ovog dana.

 

BLIZANCI

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše emocije u vezi sa karijerom. Najverovatnije ćete uložiti volju i snagu da postignete neki važan rezultat. Takođe ovih dana ćete imati dve komunikacije sa ključnim muškarcima u vašem životu.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući naglasak na vaše odnose sa prijateljima. Ovog dana ćete verovatno otići u restoran sa prijateljem ili prošetati parkom.

 

RAK

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše vrednosti. Ovih dana ćete osetiti snažnu volju i ličnu srž. Verovatne su i konsultacije sa advokatom, psihologom ili osobom iz državnog sektora.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući centar pažnje na vašu karijeru. Takođe, do kraja aprila Venera će vas naterati na zaista velike izdatke koji su odraz vašeg statusa. U nedelju ćete verovatno upoznati ženu koja je za vas autoritet.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi horoskop za vikend, 6. i 7. aprila?
Šta vam donosi horoskop za vikend, 6. i 7. aprila?foto: Shutterstock / simona pilolla 2

LAV

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše emocije kada su u pitanju finansije. Nekim Lavovima ovo će doneti komunikaciju sa osobom koja će izazvati vaša najjača osećanja.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući akcenat na učenje i veštine koje ste već imali i koje sada trebate da napredujete u karijeri. Na primer, možda ćete 7. aprila shvatiti da je vredno da se obrazujete i to će u velikoj meri uticati na vaš uspeh. Takođe možete imati vezu sa osobom iz druge zemlje.

 

DEVICA

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, što će pomeriti fokus na vaše emocije u odnosima. Postoji nešto što niste želeli da primetite, a onda se iznenada pojavljuju emocionalna dubina i oštra, transformativna jasnoća. Na primer, shvatićete da na svoje odnose treba da gledate trezveno i bez ružičastih naočara.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući akcenat na ljubavnu magiju i seksualnost. Poželećete da više razgovarate o svojoj vezi i možda će se pojaviti predmet naklonosti. Venera vlada vašom sferom novca, tako da možete početi da štedite novac na drugačiji način.

 

VAGA

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, što će vam doneti fokus na vaše emocije i skrivene strahove u pitanjima zdravlja, života ili posla. Na primer, možete odlučiti da vežbate ili promenite način života jer vas lekar brine o izgledima za dijagnozu. Videćete i neke izglede za posao ako ne gledate kako se situacija razvija bez ružičastih naočara.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući centar pažnje na vaš odnos sa partnerom. Moraćete više da radite na svom braku. Takođe možete započeti sastanke i sastanke. Generalno, sada imate pravu šansu da se zaljubite, a 7. april donosi važan ljubavni susret.

 

ŠKORPIJA

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, donoseći fokus na odgovornost u ljubavi. Na primer, možete saznati o trudnoći. Ili će vas vaš ljubavni predmet primorati da skinete ružičaste naočare.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući akcenat na zdravlje, što će na kraju uticati na vašu lepotu. Na primer, ići ćete na masažu lica.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi horoskop za vikend, 6. i 7. aprila?
Šta vam donosi horoskop za vikend, 6. i 7. aprila?foto: Shutterstock / simona pilolla 2

STRELAC

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na stambena pitanja. Moraćete da preuzmete odgovornost za nekoga ko vam je blizak, ili ćete shvatiti da tema kuće i nekretnina ulazi u fazu promene u vašem životu. Verovatno ćete smisleno pristupiti činjenici da morate kupiti nešto novo ili prodati stan. Za mnoge Strelce na ovaj dan je verovatan važan razgovor sa majkom.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, fokusirajući se na vaše hobije - možda ćete se baviti plesom, slikanjem ili imati lep izlazak.

 

JARAC

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na putovanja i papirologiju. Takođe možete imati sastanak.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, fokusirajući se na stambena pitanja i potrošnju na nekretnine. Bićete fokusirani na uređenje svog doma, možda na kupovinu biljaka.

 

VODOLIJA

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše finansije. Možda baš i nemate dovoljno prihoda, što ćete na kraju primetiti i shvatiti da je vreme da potražite drugi izvor.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, što za vas znači prijatan izlet u prirodu, inspiracija je „u pokretu“.

 

RIBE

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom u vašem znaku, donoseći ogroman fokus na vaše telo, do tačke kada želite da promenite svoju ishranu, idite u teretanu, dramatično promenite svoj stil ili unajmite trenera. 

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, što će vam svakako doneti povećanje prihoda i poklona. Venera u vašoj karti je zadužena za temu komunikacije, što znači da u nedelju očekujte poziv prijatelja i odlazak u restoran.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker