ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Horoskop Pavela Globe od 18. do 24. decembra: Pred Škorpijama je TEŠKA NEDELJA, a evo ko treba da bude oprezan sa NOVCEM

0

Bliži se pretposlednja nedelja 2023. godine, a vi zavirite među zvezde i pogledajte šta nam ona donosi 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Lav


Ovo je dobro vreme za dugoročno planiranje. Lavovi možda imaju zanimljivu ideju o predstojećim praznicima. Sada je vreme kada treba da se uhvatite za svaku slamku koja može da ih oslobodi malodušnosti i da da nadu u najbolje. Intuicija će napustiti Lavove, pa je bolje razmišljati svojom glavom i donositi odluke ne srcem, već umom i na osnovu iskustva.

 

Devica


Sada je za Device bolje da ne forsiraju prijateljstva i ljubavne veze i da ne testiraju svoju snagu. Takođe je važno da ne preopterećujete svoje telo fizičkom aktivnošću ili radom van normalnih granica. Ako Device dobiju novčani bonus pre Nove godine, onda nema potrebe da ga troše odjednom. Bolje je malo uštedeti, jer postoji rizik da sve potrošite na stvari koje vam neće doneti ni trunke sreće.

Vage


Očekivanja Vage u nedelji od 18. do 24. decembra često se mogu razlikovati od stvarnosti. Moramo da se oslobodimo očekivanja, jer ona sada jednostavno nisu potrebna. Ako treba da delujete, bolje je ne oklevati. Malo hrabrosti će sada dobro doći, ali bolje je da se pobrinete da se ta hrabrost ne pretvori u nepromišljenost. Takođe morate zapamtiti da o svojim planovima ne treba razgovarati sa strancima, posebno sada, uoči Nove godine.

 

Škorpija

 

Ovo će biti teško vreme za Škorpije, ali će moći da se osećaju jačim. Mnogi ljudi ovog znaka moći će da promene ono što bi želeli. U ljubavnoj sferi, bolje je ne rizikovati i ne svađati se sa drugom drugom. Takođe, ne dižite odnos na viši nivo. Voljena osoba može očekivati emotivnu podršku od Škorpije. Važno je da mu to pružite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker